Schmidt Mária, a nemzet történésze: “Faji és szexuális kisebbségek törnek egyeduralomra a hanyatló Nyugaton”

Schmidt Mária, a nemzet történésze azt már évekkel ezelőtt világossá tette, hogy a világháborúkat nem is biztos, hogy az nyerte, akiről mi tanultunk.

“Hogy ki nyerte meg az első világháborút, hogy ki nyerte meg a második világháborút, az egyáltalán nem biztos, hogy úgy van, ahogy azt tanultuk, vagy ahogy azt a győztesek velünk elhitetni igyekeznek” – jelentette ki 2018-ban a Hír TV-ben.

Bár ugye nem biztos, hogy a nyugati világ nyert, a legitimációjuk ebből a győzelemből fakad. Schmidt Mária szerint. És ebből a bölcsen eredeztetett gyökérből fejlődik ki a legújabb írásának is felettébb ékes lombkoronája.

Szóval:

“A győztesek azt hihetik, hogy ők mindent jól csináltak, ezért is lettek győztesek, nincsenek tehát változtatáskényszerben. Ez azonban csak káprázat! Mégis önhitté és felfuvalkodottá tette a Nyugatot. Elzárkózott a mi tapasztalataink megismerésétől, és most tehetetlenül vergődik marxista szélsőbalos elitje szorításában. A XX. század végének nemzeti megújulását, ami nekünk erőforrás és kovász, megmondóik, politikusaik nemcsak elutasították, de meg is bélyegeztek minket miatta. Helyette azonban semmit nem tudtak adni, és a szemünk láttára foszlik szét mindenük, amijük még maradt, ami közösséggé kovácsolhatná őket. Egyre kisebb darabokra hullanak, és már csak az egymás elleni fenekedésükben érhető tetten, hogy valaha összetartoztak” – állítja a magyar történelemtudomány leghitelesebb alakja.

De ez még nem minden. Korábban ugye megtudhattuk tőle, hogy volt 3. világháború is, amit tutira a Nyugat nyert, de most mégis elbukni látszanak. Mégpedig azért, mert

“faji és szexuális kisebbségeik törnek egyeduralomra és kényszerítik a többséget meghátrálásra, sőt meghunyászkodásra. Mindent, ami közös gyökérzet, büszkeségpont, egyesítő kulturális érték volt, elutasítanak és lejáratnak. Emellett egyre erőteljesebb bolsevik egyenjogúsító retorikával lépnek fel. A Nyugat és benne az Egyesült Államok a szemünk előtt varázstalanodik el, veszíti el maradék tekintélyét.”

Namármost, azért, mert ez megtörtént, immár tényként kezelendő, hogy “Amerika nem a bátrak és a szabadok földje többé”. És ez pedig azért érdekes, mert Orbán Viktor éppen két hete nyugtatta meg az Egyesül Államokat, hogy ő továbbra is a szövetségesük.

“Kormányom erősíteni kívánja az Önökkel kialakított szoros kétoldalú kapcsolatrendszert, és továbbra is az Egyesült Államok elkötelezett szövetségesei maradunk. Személy szerint azt várom, hogy a jövőben is folytathatom Önnel a közös munkát. Jó egészséget és sok sikert kívánok rendkívül felelősségteljes feladatainak elvégzéséhez” – fogalmazott július 4-i ünnepi köszöntő levelében a magyar kormányfő.

Igaz, ami igaz, ki más menthetné meg a hanyatló Nyugatot a pusztulástól, mint Európa utolsó keresztény védőbástyája, Orbán Viktor?

Forrás, bővebben és az eredeti cikk itt: Zsurpubi

https://zsurpubi.hu/cikk/11271-schmidt-maria-faji-es-szexualis-kisebbsegek-tornek-egyeduralomra-a-hanyatlo-nyugaton