Schobert Norbi 100 milliós autót vett magának

“Új szerelem és limitált, mint a Feleségem” ezt írja a fittnes guru a közösségi oldalán.

De nézzük csak milyen autóról van szó?

Mercedes 2014 szeptemberében leplezte le kétüléses sportkupéját, a Mercedes-AMG GT-t, amelyből tavaly év végén érkezett meg a legsportosabb, GT R Pro változat.

Az AMG GT3 és GT4 versenyautók által inspirált GT R Prót kifejezetten pályahasználatra optimalizálták, az alap GT R-hez képest módosították többek közt a futóművet, a padlólemezt és az aerodinamikai szettet. Ezeknek köszönhetően az új kocsival nemrégiben

A Mercedes 2014 szeptemberében leplezte le kétüléses sportkupéját, a Mercedes-AMG GT-t, amelyből tavaly év végén érkezett meg a legsportosabb, GT R Pro változat.

Az AMG GT3 és GT4 versenyautók által inspirált GT R Prót kifejezetten pályahasználatra optimalizálták, az alap GT R-hez képest módosították többek közt a futóművet, a padlólemezt és az aerodinamikai szettet. Ezeknek köszönhetően az új kocsival nemrégiben futottak egy 7.04.632-es kiváló kört a Nordschleifén.

Az 585 lóerős és 700 Nm-es 4 literes biturbó V8-as motorral szerelt GT R Pro nem szerepel a gyártó hazai konfigurátorában. A GT R Prónál a Nordschleifén 6 másodperccel lassabb GT R hazai alapára 58 millió forint, ilyet állított be a garázsába idén tavasszal a Dózsa György úti balesetben érintett M. Richárd.

A mindössze 750 példányban gyártandó Mercedes-AMG GT R Pro német alapára 211 701 euró, vagyis átszámítva mintegy 70 millió forint. A kocsi 3,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100-ra, a végsebessége 318 km/h.

Szegény Norbit sajnáljuk, hogy csak ilyen szerénységre telik tőle!