Segélyalapot hoznak létre Orbán Viktornak a hajléktalanok

0

A devizahitel-károsultak is besegítenek.

Azután, hogy Orbán Viktor 2010-ben ismét elkezdett kormányozni, ma már ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnök üres csekket postáz az embereknek, hogy küldjenek neki pénzt, végletekig nyomott árakkal próbálják segíteni az étkeztetését, de még az újságokat is mások veszik meg neki. És emellett folyamatosan támadják belföldön és külföldön is.

A magyar hajléktalanok elsőként siettek a segítségére, a Méltóbb Életet Orbán Viktornak Segélyalapot létrehozó Ernő az áldatlan helyzet gyors megoldásában reménykedik.

“A hajléktalantörvénnyel elérte, hogy ne kelljen az utcán élnünk, úgy éreztem, nekem is tennem kell valamit! Egyes szállókon 15 ezer forintot is fizetni kell fizetni havonta, de még emellett is jut napi 6-700 forint ételre, Viktornak viszont már 260-ra kell levinni a Somlói galuska árát, hogy valahogy ki tudja köhögni. Akibe szorult némi együttérzése, nem hagyja az út szélén ezt a szerencsétlen embert”

– mesélte a Blaha Lujza téren élő hajléktalan, aki az adminisztrációban és a szervezésben számít a civil szervezetek és a CEU-s tanárok szakértelmére is.

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége azt közölte, saját hátukon viszik el Orbánt a soron következő Bajnokok Ligája meccsekre, hogy a miniszterelnöknek ne kelljen szégyenszemre Csányi Sándortól vagy Garancsi Istvántól kikönyörögnie, hogy had húzza meg magát a repülőjükön.

Forrás: Ezt az ironikus cikket a Hircsárdátol oroztam el, mert igazán jól van megfogalmazva ez a téma. Ajánlom a Hircsárda további cikkeit is elolvasásra, jó szórakozást kívánva! /http://hircsarda.hu/2019/01/09/segelyalapot-hoznak-letre-orban-viktornak-a-hajlektalanok/