Segítsetek kérem!

Kedves Napsugarak! Szeretném bemutatni Csoportunk újabb Támogatottját, Lacika barátomat!

 

Anyukájától teljesen transzba szoktam esni, mikor meglátogatja a Sárkányt! Nagyon nagy szükség van nekik is segítségre, hogy pontosan miért is ezt anyukája írásával közvetíteném felétek. Fogadjátok nagyon nagy szeretettel Lacikát!

 

“Kedves Napsugarak!

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy itt lehetünk. Ivett, Attila, Sarah, Admin Csajok -Fiúk örök hálánk Nektek ❤️ Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek 5 éves Kisfiamat, Lacikát.

Lacika egy méhen belüli fertőzés (cmv) miatt CP-s: diagnózisa spasticus tetraparesis.

Nyaka, háta hypoton, végtagjai feszesek. Nem tud önállóan ülni, nem szobatiszta és nem beszél, de érdeklődő, nyitott, csodaszép kissrác. Számos terápiát (Dévény, MAES, Pfaffenrot, Vojta, Tunyogi Játékterápia, lovaglás, neurohidroterápia, kiropraktőr, robotos torna stb.) kipróbáltunk már, és még sok-sok minden szerepel a terveink között, de minden terápia borzasztóan drága.

Lacika a Pető óvodába jár, ahol nap mint nap kap fejlesztést, de egy CP-s gyereknél minél többféle terápiára, minél többféle ingerre szükség van, hogy fejlődni tudjanak. Kisfiúnk májusban szövetbemetszéses műtéten esett át Barcelonában. A műtétet követően izomzata sokat lazult, járatás közben nem “pipiskedik”, hanem képes letenni a talpát, végtagjai sem olyan feszesek, mint korábban, de még sok-sok fejlesztés előtt állunk, ha azt szeretnénk, hogy Lacika megtanuljon önállóan járni.

Decemberben kerül sor a műtét utáni kontroll vizsgálatra, ahol eldől, kell-e Lacikának korrigáló műtét vagy sem. Azért dolgozunk, hogy ne legyen szükség a korrigáló műtétre, de nagy valószínűséggel nem tudjuk elkerülni azt. Persze a remény hal meg utoljára.

Lacika fejlesztései nagy anyagi terhet rónak öttagú Családunkra. Igyekszünk mindent megadni Neki, amit csak lehetséges, és ezért is vagyunk itt, ezért kérünk Tőletek segítséget, támogatást.

Aki nem tud anyagi támogatást nyújtani, licittárgyak felajánlásával is segíthet, vagy egy megosztással.

Nagy erő lakozik ebben a “kis” Csoportban és mi bízunk Benneteket ❤️ Hálás szívvel köszönjük 🙏

A csoport itt.: Napsugarak Licit Csoport (Nyilvános)

 

A célösszeg 3.000.000 Ft Hajrá Csapat!

 

 

Puszi és Pacsi❤️ Sarah