Semmi szükségük rá, de még mindig gyűjti a Fidesz az aláírásokat.

0

Miután a Fidesz csak második lett a Jobbik mögött, ami a legalább 20 ezer aláírást tartalmazó ívek leadását illeti, természetesen gőzerővel folytatják a kampányt. A cél már a mozgósítás, Orbán akciótervének, “programjának” támogatása, ami már önmagában egy nagy blama, ugyanis a Fidesz „szlogenje” felér egy beismerő vallomással. Már nyíltan hirdetik, hogy Orbán Viktornak az égvilágon semmilyen programja nincsen, csak a bevándorlás, migránsozás, vagyis a kíméletlen agymosás. Persze a kormánypárti pokolkonyhában pontosan tudják kiknek főznek, ők pedig továbbra is kérdezés és gondolkodás nélkül nyelik mindazt, amit a propagandagyárak kínálnak számukra.

A következő felemelő pillanatokat rögzítő fotók tényleg minden szónál többet mondanak Orbán valódi „akciótervéről”, a Fidesz képviselőinek szolgalelkűségéről, az orruknál fogva vezetett fideszes szavazókról, akiket még az sem zökkent ki az alternatív valóságból, ha éppen uniós támogatást hirdető tábla előtt írják alá habzó szájjal, hogy meg kell állítani Brüsszelt.

Részükről láthatóan rendben van a mértéktelen korrupció, az, hogy az egészségügyi ellátás súlyos hiányosságai miatt évente több tízezer megmenthető honfitársunk hal meg, az oktatás borzasztó állapotának fenntartása pedig az általuk támogatott hatalom érdekeit szolgálja. Támogatják azt is, hogy a munkaerőhiány már minden területen brutális méreteket öltött, ennek átmeneti csillapítását pedig külföldi, ukrán és ki tudja milyen emberek betelepítésével igyekszik megoldani az Orbán-kormány, miközben hazánk az alacsony béreknek, meg főként a pocakos „vezérnek” köszönhetően kivándorlóországgá vált.

Cserébe pedig csak annyit kérnek, hogy félhessenek, gyűlölhessenek, és legyen valaki aki „megvédi” őket a kreált, képzelt ellenségektől.

olkt.hu/ Zsurpubi