SHEPHERD? FŐPOLGÁRMESTERNEK?

0

Zoli! Most tényleg! Miért?

A két ünnep között, pár óra alatt, írtam egy programot, amiben épp úgy benne van a korrupció felszámolása, mint a környezet és energiatudatos élettér, a szociálisan érzékeny, a tudást és oktatást támogató attitűd, és a turisztikát segítő, a kultúrát nagyra tartó elképzelés. (lent ott a link, el is lehet olvasni)

Sejtem, hogy ez a mai világban semmire sem elég, még akkor sem, ha egy magamfajta hellyel közzel közismert civil alak elképzeléséről van szó, aki már épített ezt azt.

Úgy vélem a társadalomnak valami másra van szüksége, valami olyasmire, ami csendesen, de már előszobát nyit az EP választásoknak, benne van a migráns, soros, gyurcsány politikai háromszög minden társadalmi gyűlölete, és még hírből sem akar semmilyen módon környezeti, társadalmi, gazdasági problémákat megoldani, mert kényelmes a Tarlós által üzemeltetett városvezetés, a kátyúkkal vert és csúcsforgalommal terhelt város, a megközelíthetetlen agglomeráció, a sajátosan vezetett használt-autó kereskedésre hajazó BKV és a sor végtelen. 

Akkor mégis miért csinálom?

Egyesek szerint megosztom az ellenzéket. Nos aki azt gondolja, hogy ez az ellenzék még ettől is jobban megosztható az szerintem már az extrém matematika világában él. Az a látszategység, ami most jelzi őket a “rabszolgatörvény” kapcsán olyan politikai és társadalmi kényszerek eredménye, és olyan szintű művészi absztrakció fémjelzi, amitől a változásra vágyók erősen viszolyognak.

Mások arra tippelnek, hogy Soros bérence vagyok és mint ilyen szeretném tolni a nemzetközi migráció és bankszektor szekerét, holott ugye épp a Fidesz hozott Magyarországra drága pénzen eddig harmincezer bevándorlót a letelepedési kötvénybiznisszel, és tetszik nem tetszik én még nem is láttam soha Sorost, de a Fidesz elitje már pénzt is kapott tőle, mindezt úgy, hogy ha van bankárbarát kormány, akkor az a Fidesz-KDNP, hiszen jószerével ők az egyetlenek a mai világban, akik képesek voltak a devizaadósságból az MNB-nek 800 milliós hasznot realizálni, miközben csak az elmúlt három évben mintegy kilencezer családot lakoltattak ki! 

A valóság prózai:

Értek ahhoz amit megterveztem. A program erős, fenntartható alapokra van építve, és nem jobb, vagy baloldali, csak szimplán társadalmi értékeket szolgál, mindenféle politikai tartalom nélkül. 

Nyolc hetet adok magamnak az ügyben!

És mint a programban is írtam:- Nincsenek illúzióim! Ha Budapestnek kell Juhász Zoli, akkor az ki fog derülni pár héten belül. Ha pedig nem, akkor én szépen hátrébb lépek!

Úgyhogy Indítom a kampányt Január 7-én, hétfőn. 

A programot itt olvashatod! KATT IDE!

Forrás: shepherdszerint.blog.hu