Shepherd: Ma – Magyarországon – két olyan politikus van, akiből kinézem, hogy meg tudja Orbánt fingatni!

Juhász Zoli – Shepherd írása változtatás nélkül.

 

Ma – Magyarországon – két olyan politikus van, akiből kinézem, hogy meg tudja Orbánt fingatni!
Egyik Gyurcsány, a másik Bajnai. (Nem udvariaskodás, hideg politikai értékelés!!!) Nekem nem feladatom őket kedvelni, vagy utálni! Nekem más feladatot rendeltek a mindennapok!
Az ellenzéki összefogás soraiban vannak vállalható arcok (Márki Zay, Dobrev, Jakab, stb.), de maga ez ellenzék, mint szerveződés nem más mint egy hazugságra épített gittegylet, ami alapvetésében hordozza a kudarcot, lévén politikai értelemben SEMMI közös sincs bennünk.
22-ben szimplán azzal, hogy – leváltjuk a Fideszt – sajnos lehet nyerni. Csak épp nem lehet majd kormányozni. Ezt persze lehet vitatni. De ha az ellenzéki önkormányzatok az állami megszorításokra EGY demonstratív villanyoltással reagálnak az annak beismerése, hogy fogalmuk sincs a válságmenedzselésről.
Én mit tennék?
Ime a tanácsom!
Az érintett önkormányzatok egységesen álljanak ki és jelentsék be, hogy a forráselvonások miatt korlátozzák a forrásokból finanszírozott szolgáltatásokat.
A magyar társadalomnak éreznie kell, mit jelent Orbán adómegvonása. MEGFELELŐEN kommunikálva álljon le a közlekedés, a közvilágítás és minden olyan közszolgáltatás, amit az EMBEREK ÉREZNEK!
A társadalomnak fel kell végre ébrednie.
Ui: Az ellenzék ne akarja önmaga politikai értékrendjét lehazudni! Vállaja mindenki a sajátját. Legyenek egymás ellenzékei és mérjék fel magukat egy komoly előválasztáson már tavasszal. EGY KÖZÖS PONT KELL! EGY! Mert ha színes a politika, akkor színes a jövő.
Abba a harcba én is szívesen beszállnék! De a jelen az egy monstre fingreszelés, ami vállalhatatlan, mert hazugságokra épül.

 

 

forrás.Juhász Zoli