Shepherd: Nem értelek benneteket!

Nem értelek benneteket!
Mikor leírom a tényeket, a Fidesz károkozásáról, hogy a polgárháború szélére sodródik az ország, hogy a Fidesz kivérezteti az országot és az önkormányzatok adóbevételeinek elvonása (akkor amikor milliárdok mennek stadionokra a várra és beteges projektekre) csak a káoszt mélyítik, akkor is rengetegen engem szólnak meg, mert mire fel használok meredek és nehéz szavakat?
Én nem fogok finomkodni, mint az ellenzék balfasz politikusai, akik nem merik kimondani a tényeket! 10%-ot bukott a gazdaság! A Fidesz csak a saját bevételeit menedzseli! Ennyi!
A Fidesz nem tud egy világválságban gazdaságot menedzselni. Nem értenek hozzá. Alkalmatlanok erre. Magyarország GAZDASÁGI, ERKÖLCSI, TÁRSADALMI, SZOCIÁLIS CSŐDBE MENT, CSAK EZ VALAMIÉRT NEM ELÉG EGYÉRTELMŰ AZ EMBEREKNEK.
Ti szenteknek tekintitek az ellenzéket. Én pontosan tudom, hogy ha véletlen nyernek 22′-ben, nekem akkor is pontosan ennyi dolgom lesz… Én pedig ezt sajnos nem tudom megoldani. Ha én letolok még egy ilyen évet mint 2020 abba bele fogok dögleni…
Nem gőgös vagyok, nem lenéző és nem arrogáns…
…csak végtelenül belefáradtam a közönyötökbe, a panaszkodásotokba, az örökös fingreszelésbe… A magyarok ma már nem tudnak, vagy nem akarnak gondolkodni!
10 év alatt megtanultam, hogy közületek nagyon kevesen értik mit jelentenek az alábbi szavak:
– áldozat
– közösség
– összefogás
A lájkok nem mentenek emberéleteket, a megosztásokért nem adnak kenyeret a boltban, az üres imák nem támasztják fel a reményt, és az I-Lab sem együttérzésből, hanem 10 ember elképesztő és felmérhetetlen áldozatkészségéből épült meg.
Nekem mostanság a kétségeim a legerősebb érzelmeim.
2021 válaszokat kell adjon…
Juhász Zoli

 

 

forrás és szerző.:  Juhász Zoli