Simkó Edit: (06.23) Tisztelt Miniszterelnököm, Drága Orbán Viktor!

Változtatás nélkül.:

 

 

(06.23)
Tisztelt Miniszterelnököm, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍
Oh, bolond mind, ki önnek nem híve, vitézlő nagyuram! Itt becsmérlik nagyszerű múltunk szép patinájú kifejezéseit, ahelyett, hogy lelkükben békével elfogadnák, és arra figyelnének, mennyi sok értékes vívmánya van országunknak. Tavaly még minden olcsó volt, most azért minden drága, minden értékesebb! A forint, az élelmiszer, a nyaralás,…
Engem hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a történelem órákat átváltoztatom históriás órákra, amit a magyarhoz lehet csapni. Pár szép romantikus történetet mesélek majd vármegyékről, ispánokról, csendőrökről. Vigyázok, csak a számunkra kedvező részeket domborítom ki. Az évszámokkal sem gyötröm majd a diákokat, csak olyan kifejezéseket használok, mint „többszázéves dicső múltunk”, „régi nagyszerűségünk”, „1000 éves történelmünk”… Ady Endre és Móricz Zsigmond helyett majd Tormai Cécile-t és Nyírő Józsefet tanítom. Azoknak legalább kisebb az életművük, nem terheljük a gyerekeket.
Értem ám én ebben tekintetes Pintér Sándor úr bejelentését az oktatás racionalizálásáról. Kevesebb iskolában sokkal könnyebben fogok tanítani. Meg amúgy sem bírom már a helyettesítéseket, és a fizikára meg a matekra kicsit rá kell gyúrnom, hiába bölcsész vagyok. Osztályfőnöki munkámban Kövér László módszertanát fogom követni ültetési rend, szómegvonási technikák és a kellemetlen tanulók szegregálása tekintetében.
Üdvözlöm, hogy a vármegyék és ispánok és remélem, hamarosan a kormányzó tisztség miatt is újra megváltoztatják majd az alaptörvényt! Így nem unjuk meg soha! Ön hozza a békét és a rendet. Alig várom, hogy belovagoljon fehér lovon! (Ah, inkább hintón! De ne gondoljon semmi rosszat, az idő kegyetlen) Ebben a háborús helyzetben ez nagyon fontos, ezzel is kifejezzük, hogy mi nem állunk senkinek az oldalán, nem is foglalkozunk a háborúval. Mondjuk kicsit nehezen tudom értelmezni a NATO és EU-tagságunkat, de nem érteni, hanem hinni kell az ön kormányát. És én hiszem! Hiszek önben! Én is békét akarok, mint ön, csak előtte pusztítsák el az ukránokat, mert ha nincs fegyverszállítás, akkor hamarabb megoldódik ez is. Annyira humánus, hogy ilyen gyorsan véget vetne a háborúnak, az árát sem nézi! Ah, dicső nagyvonalúság!
Az ön nagyszerűsége, ahogy megvéd minket mindentől. Nem nekünk hoz megszorításokat, hanem a multiknak, így ők szenvednek, mi meg örülünk az egyre értékesedő életnek. Mit cirkuszol itt ez a repülős pasas is, mit ért ő ehhez, meg nem is akarunk repülni… inkább az evést választjuk. Félre ne értsen! Védjük a Földet. Nekünk pedagógusoknak, akik hittel maradunk a pályán, már nem is kell semmi.
És itt engedjen meg egy újítást részemről, mert bizonyos dolgokat szerintem így kényelmesebb megmagyarázni. A jobbágy kérdés. Hozzuk ezt a szépmúltú társadalmi rangot is vissza. Az szja-t nevezzük el tizednek. A nyugdíj- és az eü-hozzájárulás ezután az egyházi tized legyen. Természetesen a mértékük marad, csak a nevük változik. Mivel sikerült felszámolni a munkanélküliséget, sőt, ügyesen túl is termelte nagyszerű kormányunk az álláshelyeket, legyen kötelező újra a robot. Ez a modern 21. század kihívásainak is megfelel. Így Japánt és Kínát is lefölözzük robotikában! Mert nézzük csak meg ezt a szót: jobb ágy! Mennyire pozitív, mennyivel üdvözítőbb, pihentetőbb létezést sugall!
Egészen fellelkesedtem, átjár ennek a tüze. Édes Viktorom, ha az első éjszaka jogát szeretné visszavezetni, én akár a házasságot is vállalom!
Szerelmes rajongással,
Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus
p.S.: HISZEK EGY ISTENBEN,
mindenható Viktorban, Magyarország és Európa Alakítójában.
És a Fideszben, az Ő egyszülött pártjában;
a mi Uralkodónkban, aki fogantatott egy kőbányásztól, és született egy pedagógustól;
szenvedett Gyurcsány Ferenc miatt;
ki vitában kiütötte, leégette és megalázta.
Alászállt Orbán a terápiában, harmadnapon kiszabadult;
fölment a Parlamentebe, ott ül a mindenhatóságára ráébredve;
onnan jön el ítélni élőket és holtakat, de különösképpen az ellenzéket.
Hiszek az ő szentségében.
Hiszem a katolikus Atyaszentegyházat;
a papok közösségét, akik szintén meghajoltak neki;
Létem felajánlom az örök Viktornak. Ámen.

 

A teljes írás itt: Simkó Edit/Facebook