Sokba fog ez kerülni Magyarországnak!

0

Drágán megfizet ezért Magyaroszág!

“Azért Magyarország nem egy magányos kis sziget a végtelen óceánban, ahová nem jut el semmi hír a nagyvilágból.

Ma rengeteg tudósítást néztem a legkülönbözôbb német adókon. Feltûnt, hogy Orbán gyakran egyszerûen odaállt jó néhány élpolitikus mellé, ha azokra irányították a kamerát. Ezek mind a magyar királyi sajtónak szánt képek.
Oly szánalmas, hogy nem igaz. Ide oda szaladgált, itt veregetett egy vállat, ott ragadt meg egy kezet, de beszélgetni senkivel nem láttam a tárgyalás szüneteiben.
“ő győzött a hajnalig tartó csatában?”
Őt győzte meg a többi 27 tagállam vezetője, ugyanis Orbán blokkolta újra a megállapodást egyedül, miután az olasz államfővel sikerült megállapodni.
A végén sikerült nekik, hisz Orbán is aláírta.
Így lehet a visszájára fordítani a dolgokat.
A szomorú ebben az, hogy ezt a sok naív gyerekmesét ENNYIEN beveszik Magyarországon.
Pedig oly könnyû lenni meggyôzôdni a realitásról, a helyszini tudósítás minden külföldi adón folyamatosan ment.
Azért Magyarország nem egy magányos kis sziget a végtelen óceánban, ahová nem jut el semmi hír a nagyvilágból.
Kiegészítés.
A mai EU megállapodás többek közt arròl szólt, hogy egyrészt közös erôvel nagy összegben támogatják az afrikai országokat, hogy megelôzzék a menekülés kiváltó okait , ezen felül úgy Afrikában, mint a Földközi Tenger mentén KÖZÖS EU-felvevô menekülttáborokat fognak berendezni, (EZ A VÁLLALHATATLAN TEHER NEM MARADHAT TOVÁBB OLASZORSZÁG VAGY GÖRÖGORSZÁG FELADATA, CSAK MERT ODA ÉRKEZIK A MENEKÜLTEK TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGE!), miközben a belsô országok mindenbôl kihátrálnak.

Ezekben a táborokban minden menekültet EU-s megbízottak regisztrálnak és gyorseljárásban döntenek a menekültstátuszukról. Amennyiben az ADOTT, akkor automatikusan elosztják a menekülteket azok közt a tagállamok közt, akik hajlandók befogadni. Akiket elutasítanak, azokat azonnak visszaszállítják a hazájukba, rögtön onnan.

Kíváncsi vagyok, hogy a menekültek további elosztásából, amiben az ÖSSZES tagállam részt fog kapni, azok a tagállamok milyen formában fogják a maguk részét leróni, akik NEM a menekültek rájuk jutó részét veszik át.

Sokba fog ez kerülni a magyar társadalomnak, ha Orbán inkább fizet, mintsem hogy átvegyen pár ezer embert. Azok a többi tagállamban TÖBBLETBEN való elhelyezésének, ellátásának, integrációs programjaiknak, munkahelyteremtésének költségeit természetesen fizetnie kell a megtagadó országnak, aki ha átvenné a már CENTRÁLISAN regisztrált és engedélyezett menekülteket, az KAPNA erre támogatást az EU-tól. Aki megtagadja, az FIZET. Erre még kell Brüsszelnek egy konkrét tervezet, ott még egyelôre nem tartanak, most fontosabb elôször az afrikai országokkal tárgyalni és a Földközi Tenger melletti tagállamokkal megállapodni. A közös tervrôl végre megszületett az egységes EU megállapodás, ezt a gyakorlatba átültetni a következô lépés lesz.
Azt is még rendezni fogja az EU, hogy mi történjen a megtagadó V4 állammal, mert az biztos, hogy 100%-ig senki nem fog tudni a közös tehermegosztás alól kihomorítani, amíg tagja az államszövetségnek.

Feltehetôen drágán fog jönni Magyarországnak, ha ezt Orbán így dönti el. Nagyon nem érti ezt senki Európában.

Ezért oly fontos itt Magyarországon a felvilágosítás.
Ahol csak lehet.” /Andrea Vollauschek/