Sokkoló adatokat közölt Karácsony Gergely!

Döbbenetes adatok!

 

A kínai Sinopharm vakcinával kapcsolatban, már a hazai alkalmazása előtt is rengeteg kritika fogalmazódott meg, ennek ellenére a magyar kormány ezt az oltóanyagot propagálta.

Végül többezer ember végzett önköltségén ellenanyag vizsgálatot azok közül, akiket a kínai vakcinával oltottak be, és kiderült, hogy sokuknál nem termelődött a második oltást követően sem megfelelő szintű ellenanyag-termelés a szervezetükben.

Hiába kérlelték a kormányt a szakemberek, Orbánék nem voltak hajlandóak országosan ingyenes ellenanyag vizsgálatot végezni, talán mert félnek, hogy beigazolódik amit mindenki már az elejétől kezdve mondott: a kínai oltóanyag kevésbé hatékony az idősebb korosztálynál!

A kormánnyal ellentétben azonban a fővárosi önkormányzat elindította ingyenes antitest-szűrési programját, melynek első eredményét Karácsony Gergely nyilvánosságra is hozta.

“AGGODALMAINK SAJNOS JOGOSNAK BIZONYULTAK”

– emeli ki bejegyzésében Karácsony, aki hozzáteszi, hogy “a kínai vakcinával beoltott idősek közel negyedénél a védettséghez szükséges ellenanyag-szintet nem mutatta ki a vizsgálat, vagyis ők az oltás ellenére sincsenek biztonságban.

Ez a minta az önkéntesség miatt nem reprezentatív, de, más vizsgálatok tapasztalataival együtt azt a vélelmet erősíti, hogy baj van: a szüleink, nagyszüleink korosztályából több százezren lehetnek védtelenek, miközben a delta-variáns már a szomszédban kopogtat, készülődik a negyedik hullám. Nincs idő, nincs mire várni, a kormánynak azonnal cselekednie kell, négy lépésben:

  • biztosítsanak ingyenes antitest-szűrést mindenkinek, a kínai vakcinával beoltott időseknek elsőként
  • akinél nem alakult ki ellenanyag, azoknak azonnal biztosítsanak harmadik oltást bizonyítottan hatékony vakcinával
  • kérjenek bocsánatot azért, hogy a politikai propaganda szempontjait, a kínai érdekek kiszolgálását fontosabbnak tekintették az idősek védelménél
  • elszámolást forintra-fillérre a kínai vakcinabizniszre elégetett közpénzmilliárdokkal, az erkölcstelenül nyerészkedő közvetítő cég felelősségre vonását, az ellopott pénz visszatételét a közös kasszába!

A sorrend fontos. Előbb a hiba kijavítása, az életmentés. Aztán a bocsánatkérés. Utána pedig az elszámolás és felelősség vállalása. Mindhármat követeljük, mindhármat kiharcoljuk, de az elsőre nincs időnk jövő tavaszig, a kormányváltásig várni.”

Forrás: Facebook.com / Karácsony Gergely