Soros és ENSZ-es hajók támadják meg Magyarországot – Sziszike és Petike teljesen megbolondult!

0

Miközben Németh Szilárd honvédelmi államtitkár szerint a kormány célja, hogy a térség legerősebb honvédsége legyen a magyar, ezért az MH brutális fegyverkezésbe kezd még az idén. A honvédségnek erkölcsi, szellemi és fizikai szempontból is erősnek kell lennie. Ennek érdekében, ha kell, akkor akár a GDP 3 százalékát is védelmi kiadásokra fordítják – miközben a NATO 2 százalékot ír elő. Az államtitkár elmondta: folytatják a légierő fejlesztését. A helikopterek és repülőgépek beszerzésére 30 milliárd forint áll rendelkezésre. Emellett fontos fejlesztendő terület lesz a fegyver, gránát és lőszergyártás is.

Ezek után az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett a magyar kormány ellen azért, mert az megvédi a magyar emberek biztonságát az illegális bevándorlással szemben – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-vel. Szijjártó Péter nyilatkozatában arra reagált, hogy Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a világszervezet Emberi Jogi Tanácsa 38. ülésszakának hétfői megnyitóján az amerikai bevándorláspolitikát, Kínát, Mianmart és Magyarországot is bírálta. A főbiztos Magyarországot a készülő “Stop Soros” törvénycsomag miatt

kritizálta, amiért az korlátozásokat vezetne be a menekülteket segítő szervezetekkel szemben, és büntetné az emberi jogokkal kapcsolatos megfigyelést a határokon, illetve a határzónákban, a migránsok támogatását információ- és jogsegélynyújtással.

Szijjártó Péter közölte: a főbiztos figyelmébe ajánlják a tényeket, melyek szerint az elmúlt 3 évben több mint 330 ember halt meg és több mint 1300 sérült meg Európában “a migrációs hátterű terroristák támadásai miatt”. A miniszter hangsúlyozta: az illegális bevándorlást nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik. A “Stop Soros” törvényjavaslat célja pedig mindazoknak a megállítása és megbüntetése, akik szervezik az illegális migrációt, és bevándorlókkal akarják elárasztani Európát – tette hozzá Szijjártó Péter. Egyszóval megtámadnak minket “Soros (flottái) hajói”, amiket vasárnapi sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató vizionált, majd megtámad minket az “ENSZ”, ezért brutális fegyverkezésbe kezd az MH részére a kormány! Ugye, hogy kezelésre szorúl az összes fideszes?

 

olkt.hu
olkt.hu/MTI