SOROS ÖSZTÖNDÍJASOK A FIDESZBEN…és a migránsok

Nem tudjuk, van-e Soros-terv, de az biztos, hogy a Fidesz Sorossal ellentétben több tízezer migránst tudott Magyarországra becsempészni…

Orbán: Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét

Orbánék 20 éve még bevándorlók betelepítési forgatókönyvét dolgozták ki a népességfogyás ellen. A gondolat az első Orbán-kormány idején olyanniyra nem volt még “Soros-terv”, hogy a megvalósításról a kormányfő nyíltan beszélt például az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén 2001-ben.

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét – mondta akkor Orbán Viktor, majd hozzátette, hogy Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani.

Minderről a Magyar Hírlap számolt be, de ami még pikánsabb, hogy azt az akkor még sajtónak nevezhető médiumként működő Origo is szemlézte, a cikk pedig a mai napig elérhető az archivumban:

 

Orbán ugyanezen az eseményen említette azt is, hogy az ország Nyugathoz képest harmincéves lemaradását 15 év alatt kellene ledolgozni. Mindez – megítélése szerint – alapot teremthet akár a 2012-es olimpia megpályázására is.

Ebből pedig látszik, hogy akkor is abszolút reális tervekkel dobálózott a magyar miniszterelnök. Ja, nem. A bevándorlók betelepítésének terve meg ugye Soros Györgytől származik. Akárcsak Orbán Viktor diplomája.