Sovány Endre: “ébredjetek már fel [email protected]!”

0

Soproniak és környékbeliek!

Nem érzitek, hogy nem elég ezredik elégedetlenkedő FB csoport indításával “harcolni” a mocsok ellen, ami már a legutolsó kisvárosba is betelepedett???

Nektek nincs még tele….???

Tényleg nem látjátok, hogy írogathatunk itt össze-vissza bármit, de attól semmi sem fog változni?

Gondolkodtatok már azon, hogy tegyetek is valamit a gyerekeitek jövőjéért, a városotokért, a közvagyon megvédéséért, az országotokért, vagy a tavatokért, vendéglőtökért, vállalkozásotokért, a mutyi ellen?

…mert én igen.

Kicsit szégyelltem magam mindig, amikor nem tudtam felmenni néhány fővárosi, vagy egyéb távoli megmozdulásra, de aztán ezt az érzést gyorsan el is hessegettem magamtól. Van itt helyben is elég tenni való, nem kell nekem ahhoz messze utaznom, hogy kivegyem a részem a “közösségi munkából”.

Teszem is a dolgom rendesen, ahogy kell, és Nektek is azt mondom, hogy először helyben kellene rendet tennünk!

Most őszintén!

Belegondoltatok már?

Elmegyünk a kurvázó polgármestert, és korrupt ügyvédeket gyalázni Győrbe… elmegyünk a tóért felvonulni, és tüntetni Tatára, Velencére, a Balatonra….elmegyünk az uzsorázó, lakásmaffiát működtető politikus házaspár háza elé kiabálni Csepelre….elmegyünk dudálni a Clark Ádám térre….elmegyünk korrupt hivatalnokokat gyalázni az ország másik felére…és a hazug propagandamédia ellen tüntetni bárhová…

Ilyenkor egész Sopron szurkol a távolban tüntetőknek, és ez igazán nagyon szép gesztus!

…viszont valami mégis nagyon zavar ebben a sztoriban! Itt, helyben csak pár utcát kellene mennie mindenkinek, mert az összes fentiekben felsorolt mocsok, és mocskosság Sopronban is létezik! …él és virul!

Mi meg itt vagyunk legalább 59 ezren, és bele kell törődnünk abba, hogy egy kapzsi kivénhedt öregasszony a csoszogós 2 méteres papucsával, egy vicsorgatós debil hülyegyerek, és egy hataloméhes OKJ-s nejlonmacsó fogja a képzetlen, buta haverjaival továbbra is uralni, és lenyúlni ezt a kis várost???

Sajnos néhány etikátlan [email protected] egy ideje “Don”-nak képzeli magát. Nem bír leállni, és elfelejtette azt is, hogy ez itt Sopron, nem pedig Palermo…

Ezért is:

Kedves helyi Jobbik, Momentum, MSZP, DK, Párbeszéd, LMP, és egyéb társulathoz kötődő képviselők, tagok, aktivisták, szimpatizánsok!

Ha a Ti szándékaitok, céljaitok is tiszták, és egyeznek a gondolkodásra alkalmas aggyal megáldott civilek többségi akaratával, akkor bizony elérkezett az idő felmutatni a trógereknek a közösség élő erejét!

Együtt!

Nincs titkos szervezkedés, nincs különcködés, nincs piti érdekütközés, nincs személyes cicaharc, csakis egység van!

Nagyon egyszerű, és nem kell ezt bonyolítani! Álljunk végre fel, és Induljunk el szépen sorban az ügyekkel!

Kezdjük a legaktuálisabbal!

Pénteken délután 17:00-kor találkozzunk az elvett, és tönkretett szabadstrandunknál Fertőrákoson! Most jöhet a megafon, és a molinó! Lehet beszélni a tervekről, és arról, hogy ki/mit tett, vagy szeretne tenni a Fertő tóért, Sopronért!

A különböző tó-, táj-, és környezetvédő civil szervezetek, baráti társaságok, aktivisták megjelenésére alapból számítok!

Természetesen, szeretettel várom az érintett hivatalnokokat, befektetőket, megrendelőket, tervezőket, és kivitelezőket is, hátha lesz olyan kérdés, amire ők majd válaszolni tudnak! (illúzióim nincsenek)

Itt az ideje megmutatni a nézegetőknek, kételkedőknek, fotelba ragadtaknak, hogy van még értelme küzdeni!

Szépen, sorban, együtt, mindenért, ami a közösségünknek fontos!

Ui.:

Engem nem kell szeretned ahhoz, hogy elgyere!

Elég ha a tavadat, a városodat, a családodat, a környékedet és az országodat szereted!

…és kérlek Benneteket, hogy a kifogásoktól kíméljetek! Inkább csak egyszerűen ne gyertek el!

✌️