Szabó Gábor (Tuareg) nyílt levele az ellenzéki pártvezetőkhöz!

NYÍLT LEVÉL AZ ELLENZÉKI PÁRTVEZETŐKHÖZ

0

A levél változtatás nélkül:

NYÍLT LEVÉL AZ ELLENZÉKI PÁRTVEZETŐKHÖZ

A vasárnapi sokezres tüntetés után megnyugodhattok: nem vallotok kudarcot, ha március 15-én utcára hívjátok a népet. Örömmel láttam a menetben parlamenti politikusokat, Szabó Timitől Tordai Bencén és Bősz Anetten át Kunhalmi Ágiig, ideje, hogy magatokhoz vegyétek a kezdeményezést. Erre választottunk Titeket, és a civilek már eléggé föladták Nektek a labdát, hogy végre leüssétek.
Vannak innen-onnan információim, hogy folynak ezügyben előkészületek, remélem a hírek a gyakorlatban is igaznak bizonyulnak. Nincs már olyan sok idő március 15-ig, egyre több embernek kell válaszolnom, akik tőlem kérdezik: mi lesz, hol lesz, hogy lesz? És jelenleg csak annyit tudok nekik mondani: valószínűleg lesz összellenzéki tüntetés, várjatok még kicsit.
Egyre többen mondják azt is, hogy féltek utcára vinni a tömeget, mert ki tudja mi történik. Nem lesz semmi baj, csak akkor fognak elszabadulni az indulatok, ha nincs rá lehetőség, hogy békésen mutassák meg a Rezsim végét akaró demokraták, kik vannak többen. Ideje van, hogy tudassátok támogatóitokkal, szavazóitokkal, mire számíthatnak. Dolgoztunk helyettetek eleget terepen, hogy végre mellettetek tehessük.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek 🙂

Tuareg

NYÍLT LEVÉL AZ ELLENZÉKI PÁRTVEZETŐKHÖZA vasárnapi sokezres tüntetés után megnyugodhattok: nem vallotok kudarcot, ha…

Gepostet von Gábor Szabó am Montag, 24. Februar 2020