Szabó Tímea: Ezt a pofátlanságot!

Mészárosék suttyomban akarják folytatni a luxusutazásokat?

 

 

Ahogyan arról többször is beszámoltam, a NER-Tours flottájához tartozó OE-LEM lajstromjelű luxusrepülő az elmúlt hetekben aktív forgalmat bonyolított le egzotikus tengerpartok és Magyarország között. Ezt az arcátlan és kivagyi dőzsölést viszont, úgy tűnik, Orbán Viktor most már inkább eltitkolná. Két napja ugyanis kikapcsolták a repülő radarjelzését, már nem lehet nyomon követni, hogy merre jár Mészáros Lőrinc kedvenc, közpénzből fizetett járműve.
Az egyik legnagyobb gépkövető portálon 2 napja az az üzenet fogadott, hogy az OE-LEM adatai bizonyos meg nem határozott európai kormányzati (?) adatvédelmi szabályok miatt nem elérhetőek.
Amikor Orbán Viktor ma reggel azt mondta, jó lenne visszafogni a luxusnyaralásokat, nem gondoltam, hogy ezt úgy érti, hogy a NER-bárók titkolják el a Maldív-szigeteki kiruccanásokat. Egy kósza pillanatig azt hittem, hogy még a Fidesz-oligarchákban is van annyi emberség és empátia, hogy az egyre súlyosbodó egészségügyi és gazdasági helyzetben egy időre legalább visszafogják magukat.
De erről szó sincs! Pusztán el akarják titkolni azt, hogy amíg a többi ember szorong az egészsége vagy éppen a megélhetése miatt, addig rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik, hiszen a lopott pénzből azt csinálnak, amit akarnak. Kit érdekel milliók nyomora, amikor Mészáros a pálmafák alatt bekkelheti ki a válságot?!
Bujkálnak tehát. Lelkük rajta. Most még elbújhatnak a szemünk és a radarok elől, de 2022-ben az igazságszolgáltatás elől már nem menekülhetnek!