Szabó Tímea: Orbán Viktor ne Strasbourgba menjen kioktatni Európát, hanem Ajkára ápolókat keríteni a kórházba!

0

Az ellenzék bekeményített. Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke keményen beleállt Orbánékba…

A magyar egészségügy elkövetkező 4 éve Fidesz módra: lerombolják a kórházakat, ellehetetlenítik a betegellátást, majd 1 Ft-ért privatizálják a haveroknak? Ezek után az új tulajdonosok uniós támogatással felújítják, és már készen is vannak az új, jól felszerelt magánkórházak, melyekbe a jól fizető betegek járnak? A többieknek marad az út széle…

“Orbán Viktor ne Strasbourgba menjen kioktatni Európát, hanem Ajkára ápolókat keríteni a kórházba!
A Honvéd kórház után folytatódik a tömeges felmondás a többi kórházban is. Ki hiszi még el, hogy a kormány érdemben emelte az ápolók fizetését, hogy nem lopják ki a pénzt a betegellátásból?! Egyértelmű, hogy Orbán szándékosan szétveri az állami egészségügyet azért, hogy a haverjai által állami támogatással épített magánellátásba kényszerüljenek azok, akik ezt még ki tudják fizetni. De mi van azokkal, akiknek nincs pénze magánellátásra? Az a több millió ember haljon meg?? Embertelen, tolvaj banda, akiknek minden fontos, csak Magyarország nem.
Orbán ne Európa szétverésén dolgozzon, hanem biztosítsa, hogy a magyar emberek ne rettegjenek attól, hogy meghalnak a kórházakban!”

– írta Szabó Tímea a közösségi oldalán.

 

 

olkt.hu/Facebook