Szabó Tímea: Pócs János miért nem húzott már el a közéletből?!

0

Jegyezzük meg ezt az arcot! Ő Pócs János fideszes képviselő, aki roma alkalmazottját egy kazánba zárta, és megfenyegette, hogy felgyújtja, mert ivott egy fél decit – hangzott el pár hónapja a Párbeszéd frakcióvezetőjétől az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Nem hagyom annyiban a dolgot

– mondta Szabó Tímea.

A mai napon a következőket tettem:

1. Írásbeli kérdést tettem fel Orbán Viktornak, hogy személyesen kommentálja az akkor történteket, mert azóta is síri csend honol e dologról, ill. nyilatkozzon, hogy maradhat-e Pócs János parlamenti képviselő.
2. Levelet küldtem Kövér Lászlónak, hogy szólítsa fel Pócs Jánost lemondásra. Számtalanszor jogtalanul büntetett minket a házelnök, mert szerinte megsértettük a Ház tekintélyét. Nyilatkozzon, hogy ez szerinte emeli-e a Ház tekintélyét.
3. A 444.hu által leközölt videót angolul feliratoztuk, és megküldtük ismét az Európai Néppárt vezetőinek. Gondolom, a Bölcsek Tanácsa el lesz ragadtatva a fideszes keresztényi mentalitástól.

Pócs János húzzon el a közéletből!

Hangzott el ismét Szabó Tímea PM-s frakcióvezetőtől.

Korábban már Pócs többször is kihúzta a gyufát és nem jászsági polgármester és országgyűlési képviselői magatartást tanúsított. A kazános balhéja elött tini lányok melleit akarta fogdosni, mert:

“Nem kislány az akinek ekkora dinnyéi vannak”

– hangzott el Pócs János akkor fideszes polgármester szájából.

Ez továbbra is felháborító és undorító. Pócsnak mennie kell vagy önként vagy a mentelmi bizottság segítségével.