SZAKÉRTŐI KORMÁNYT ÉS TELJES RENDSZERVÁLTOZÁST!

Ne ábrándozzon senki arról, hogy a Fidesz-rendszer saját magától összeomlik vagy valamiféle csoda folytán megbukik egy választáson. Akik ebben hisznek, azoknak halvány fogalmuk sincs a magyar valóságról.

Nyissák már ki a szemüket! Jó reggelt kívánok! Magyarország egy politikai, gazdasági, szociális és társadalmi katasztrófa kellős közepébe zuhan bele éppen. Ráadásul ez egy mostanra kiépült diktatúrában történik.

A rendszer totális csődöt mondott. Megduplázódott az államadósság. Vágtat az infláció. Zuhan a forint. Elszabadultak az árak. Bedőlt a gazdaság. Akadozik az ellátás. Benzinhiány van. Magyarország az Európai Unió pénzügyi támogatása nélkül olyan, mint egy beteg, akit lekapcsoltak a lélegeztetőgépről. Levegő után kapkod. Fuldoklik.

Európa motorja. Az elmúlt 100 év legsikeresebb 10 éve. Kanyarban előzünk. A nyugat meg haldoklik. Most éppen 2030-ban fog megbukni a nyugati civilizáció. Hofi szavaival élve: „Azért nagy francok vagyunk mi! Kölcsönkérni egy haldoklótól…”

A magyar politikai elit csúfosan leszerepelt. A kormánypárti és az ellenzéki politikusok egyaránt. Nem alkalmasak az ország vezetésére. Ezért egy átmeneti időszakra szakértői kormányra kell bízni Magyarország ügyeinek vitelét. A válságmenedzselést. Mert amikor beteg az ember, akkor szakorvoshoz fordul. Nem a sarki fűszereshez.

Már nincs időtök. A 24.-ik órában vagytok. Minél tovább marad a Fidesz rendszere, annál mélyebbre süllyed az ország.

A döntés a tiétek! 🫵

 

szerző. Végh Edvárd