Szánalmas: A Vadhajtások, a Fidesz szélsőjobboldali becsináltjai, a Notre-Damenál egy turbános migráns videóval riogatják a köznépet!

0

Szánalmas egy bagázs ez a szélsőjobboldal, természetesen a Notre Dame tűzét is arra használják, hogy a migránsok ellen hergeljenek. A recept nem új: a náciknak is sikerült a mutatvány a 30-as években, csak akkor mindenért a zsidóság tehetett. Most a Fidesz-közeli gyülőletcsoport, a Bede Zsolt féle Vadhajtások egy első ránézésre is bizonytalan eredetű  videóval hergeli a népet a tegnapi párizsi szerencsétlenség kapcsán.  

Hatalmasat megy Facebookon az az első ránézésre is furcsa videó, amit a  Fidesz-közeli gyülőletcsoport a Vadhajtások posztolt saját szánalmas oldalán: a videót forrás megjelölés nélkül tették közzé és azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy egy turbános illetéktelen fickó rohangál az épületben.

Nos a Hír Hugó utána járt a dolgoknak, a felvétel a spanyol RTVE 24h csatornájának élő adásából egy pár másodperces kiragadott részlet, A “turbános” ember magyarázatára a rejtélyt meg is oldja, ha valaki megnézi, a francia tűzoltók ruházatát, ami ezüst színű sisakból, fekete, piros vagy szürkés ruhából áll és bizony, a felvételeken  időnként fehérnek látszik az ezüst sisak.

Hupszi itt meg már a “turbános” ember oltja a tűzet…

Ja… nem turbán hanem sisak? Mindegy, attól még hergeljük hazugsággal a magyart!

Köszönjük szépen a Vadhajtásoknak, a megint nagyszerű gyűlölet munkátokat, nem elég [email protected] hely Európa, keltsünk még egy kis hányadék gyűlöletet.

Nos kedves olvasónk oszd meg ezt a posztot, hogy pár óra alatt kiderült a Vadhajtások gyűlölet posztjáról, hogy egy ordas nagy kamu, mindenki lássa,  Fideszék még a párizsi katasztrófát is gyűlöletkeltésre használják!

forrás. hirhugo.hu