Szandi kiakadt a kommentelőkre és ezt üzeni nekik: ” Én jó magyarnak tartom magam és ha itt lesz az idő, akkor én leszek az első aki visszaküldi a szüleit… “

0
Szandi kiakadt a kommentelőkre és ezt üzeni nekik: ” Én jó magyarnak tartom magam és ha itt lesz az idő, akkor én leszek az első aki visszaküldi a szüleit… ”
Látom sok embernek rosszul esett az igazság. Ez is csak engem igazol. Felháborodtak a nyugdíjasok mert nem akarnak visszamenni a munkaerőpiacra. Én elhiszem, hogy könnyebb a karosszékből figyelni a történéseket, de ez sajnos nem megoldás a gondra. Én jó magyarnak tartom magam és ha itt lesz az idő, akkor én leszek az első aki visszaküldi a szüleit dolgozni. Bár őket nem kell majd, mert tudják, hogy ez a kötelességük igaz magyarként. Itt az idő, hogy mások is belássák ezt végre ne pedig háborogjanak.

Mondjátok el nekünk a véleményeteket erről!

Forrás és a cikk itt:https://www.tv2-most.me/2019/09/szandi-kiakadt-kommentelokre-es-ezt.html
Az OLKT megjegyzése a cikkhez:Sajnos nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, hogy ez valóban így történt-e, de mindenképp érdekesnek és megosztásra alkalmasnak vélem. Döntse el a kedves olvasó, hogy számára ez hiteles, vagy nem…(OLKT)