Szanyi Tibor nyílt levelet írt Márki-Zay-nek: “Tisztelt bugyibuci!”

A korábbi szocialista képviselő hosszú levelet írt a miniszterelnök-jelöltnek.

Az előválasztási kampány ismét váratlan fordulatot vett: Szanyi Tibor ismét feltűnt a színen, és alkotott egy maradandót Márki-Zay Péternek intézett írásával. Szanyi szerint a kormányfőjelölt-aspiránssal elszaladt a ló, beteges hatalommániás, valamint Orbánnál csököttebb képességekkel rendelkezik, felmerülnek továbbá a kampányfinanszírozás és gyermekverés kérdései is. Így kezdődik a levél:

Tisztelt Bugyibuci!

Fenemód elszaladt veled a ló, mióta a vicces kedvükben lévő fideszesek jól megtolták a szekeredet az előválasztás nevű tragikomédia első felvonásában. Nem csoda, hisz önvallomásod szerint mélykonzervatív és mélykeresztény vagy, s emberi tulajdonságaid sorában sokat meséltél a gyerekverés helyességéről, a cigányok listázásáról, illetve Orbán Gáspár homoszexualitásáról. Ha fideszes lennék, részemről bizony’Isten pont te kellenél kihívónak, hiszen nagyon meggyőzően rástartoltál, hogy nagyobb főnyeremény legyél Orbánéknak, mint Dobrev Klára.

Dobrev ugyanis csak Gyurcsány. Te viszont pont olyan beteges hatalommániás vagy, mint Orbán, viszont lényegesen csököttebb képességekkel.

 

A teljes levelet itt lehet elolvasni!

Forrás: Blikk.hu