Szar dolog ma rendőrnek lenni!

0

“Te határőr voltál, de ne tudd meg milyen szar ma rendőrnek lenni!

Én most táppénzen vagyok, de nem megyek vissza, az qrva isten. Elég volt, tele a tököm az egésszel. Leszerelek!

Pedig nincs rossz beosztásom, szolgálat vezető vagyok, a pénzem is olyan kettőhatvan körül van. De baszki a járőrök ettől szarabb helyzetben vannak.

Engem is baszogatnak a sok hülyeséggel, de ezek a srácok aztán agyon vannak taposva. Most huszonnégybe nyomják a melót, mert kevesen vannak. Tizenkilenc helyett kilencen nyomják nálam a szolgálatban. Bejönnek nyolcra, öt perc múlva már terepen vannak. Sokszor este esnek be, akkor esznek, isznak, pihennének, de jön egy fasz ellenőrizni, és tök feleslegesen baszogatja őket. És nem tudom őket megvédeni.

Nekem az apám is rendőr volt, ezért lettem én is az. Mesélt nekem a régi rendszer rendőri munkájáról, az akkori baromságokról, be ma rosszabb a helyzet.

Ez a köcsög Pintér mindent elbaszott.

Az állomány nagy része legszívesebben lelőné a gecit.

Én is elásnám jó mélyre. Képzeld! Már nincs egy öreg zsaru sem a testületnél, mindet kicsinálták aki értett a szakmához. A fiatalok képzése meg borzalmas. Alakiznak, tornáznak, futnak, de nem tudnak egy szabályos intézkedést végigcsinálni. És már itt kint sincs senki aki megtanította volna nekik azt, ne állj az autó elé kopasz, mert elcsapnak.

Szar az egész!

Már ott tartunk, az osztályvezető, és más főnök csak az lehet aki bólogatva hajbókol felfelé. Még segget nyal.

De más semmi nincs. Alig van pénz a technikára, még kevesebb a végrehajtó állományra, pedig ők végzik el a szar melót. És őket ugráltatja az a sok senkiházi mocsok vezető, akiknek alig van köze a szakmához.

Pintér faszául visszahozta legsötétebb komcsi időket. Fogd be a pofád, parancs, értettem, és lesz holnap is vezető beosztásod.

Sajnálom az embereim, de nem csinálom tovább. A járőrök is járnak másodállásba, meg egyre többen szerelnek le, ha nem akarnak éhen halni.

Én is megyek, pedig szerettem rendőr lenni. De ez nem az.”

BANDITA./https://banditapolitika.blog.hu/2019/09/18/szar_dolog_ma_rendornek_lenni?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare&fbclid=IwAR2sc144RXwBfxERa-6C12awqWEuyabHNnMPY_CHdu2_X2sonD8WlsawqCI