Szél Bernadett: Elfogadom Gyurcsány Ferenc meghívását!

0

Az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett az Egyenesen című ATV-műsorban jelentette be, hogy elfogadja Gyurcsány Ferenc meghívását a vasárnapi egyeztetésre. Szél Bernadett szerint az ellenzéki pártoknak sors-közösséget kell vállalniuk egymással, különben nem lesz kormányváltás – írja az ATV.

Gyurcsány Ferenc tudja, hogy nem az ellenzék legintegratívabb politikusa, hogy finoman fogalmazzak. Tehát ilyen módon a Jobbikot nehéz helyzetbe hozta. Talán jobb lett volna máshogyan kezdeményezni ezt a találkozót, de mindenesetre a találkozó a lényeg, hogy beszéljünk egymással. Hogy ott mi fog történni, bocsánat, én viszont nem arról szeretnék beszélni, hogy április 8-a után mi lesz, hanem arról, hogy április 8-ig hogyan tudunk eljutni úgy, hogy ott nyolcadikán kormányváltás legyen

– nyilatkozta az ATV-nek Szél Bernadett. A Jobbik nem fogadja el Gyurcsány Ferenc meghívását. Vona Gábor Egyenesen című műsorunkban azt mondta, hogy a Jobbik szavazói nem vennék be, ha együttműködnének Gyurcsány Ferenccel.

 

(MTI)