Szél Bernadett: Ezek konkrétan perverzek

0

Sétált egyet az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt, majd ismét visszatért az épületbe, annak előcsarnokába Szél Bernadett és Hadházy Ákos. Mindaddig ott is terveznek maradni, amíg el nem érik a céljukat: valódi hírekkel szeretnének jelentkezni, illetve elérni, hogy lemondjon az MTVA első embere, illetve, hogy a fizetett kormánypropagandát törvényileg betiltsák. A székház előtt is lesz ma esemény: tíztől aláírásokat gyűjtenek az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért.

„Felkeltem és ezt láttam. Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkrétan perverzek. Propagandamentes jó reggelt kívánunk mindenkinek a propagandatévéből” – ezzel a szavakkal köszönt be ma reggel Facebook oldalán Szél Bernadett, országgyűlési képviselő, aki Hadházy Ákossal együtt tegnap ismét bement az MTVA Kunigunda utcai székházába, s ott is töltötték az éjszakát.

Ma reggel kijöttek, de csak azért, hogy bejelentkezzenek a Facebookon, s jelezzék, hogy céljuk egyrészt elérni, hogy Papp Dániel, az MTVA  vezérigazgatója megválaszolja a kérdéseiket, másrészt, hogy a közmédiában is megjelenjen a hír arról, hogy gyűjtik az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért.

Hadházy egyébként emlékeztetett arra, hogy tegnap végül sikerült beszélniük Pappal, aki azonban csak mondta a magáét, és nem volt hajlandó megválaszolni egyetlen kérdést sem. Az MTVA-s vezető ugyanakkor azt állította, hogy „nagyon félünk”; Hadházy szerint van is mitől, csak éppen nem tőle és az ellenzéki politikusoktól, hanem a magyar néptől és maguktól kellene félniük.

Majd bejelentette, amit a Facebook oldalán már éjjel közölt, hogy ma délelőttől az MTVA székház előtt gyűjtik az aláírásokat.

olkt.hu/hirklikk.hu