Szél Bernadett friss fejleményeket hozott nyilvánosságra a kínai vasút és hitel ügyében!

Itt a bizonyíték: Orbánnak direktben a Kínai Kommunista Párt mondja meg, mihez van köze a magyar embereknek és mihez nincs. Most érkezett meg az írásba foglalt ítélet a Budapest-Belgrád hitelszerződés ügyében || ?? mutatom topkommentben. A perben, amit másodfokon jogerősen megnyertem, a külügynek bizonyítania kellett volna, hogy a kínaiakkal kötött hitelszerződés nyilvánossága veszélyeztetné Magyarország külpolitikai és külgazdasági érdekeit.

‼️Most megtudhattuk, hogy Szijjártó ezt egy olyan listával akarta igazolni, amit konkrétan a kínai kormány állított össze és Szijjártó azt szolgai módon postázta.

? Ez a lista, amit úgy hívnak, „Scriptament – Nyílt irat” (és nevével ellentétben 10 évre titkosították!!!), dátum és a dokumentum neve szerint táblázatba foglaltan tartalmazza, hogy melyek azok az információk, amik nem hozhatók nyilvánosságra. A Kínai Kommunista Párt listája szerint a kölcsönszerződés például egy az egyben ilyen. Ezzel a listával akarta elkápráztatni a bíróságot a fideszes külügy — láthatóan nem jött össze.

?A Fővárosi Ítélőtábla szerint, idézem, a „mérlegelés alapjául nemcsak a szerződő partner kötelezően beszerzendő álláspontja szolgál, hanem a jelen perben előadandó és bizonyítandó tények is. A jogszabályra, a szerződő fél és a miniszter álláspontjára való puszta hivatkozás alapján a kereset nem utasítható el.”

❌ A nemzeti szuverenitás a Fidesznek már csak egy “politikai termék”. Úgy tesznek, mintha ez a kormány és a kínai kommunisták biznisze volna, és mi, akik a cechet fizetjük, fizethetünk, de nem kérdezhetünk. A 2008-as Orbánt idézve: ez a mi életünk, nem a kormány biznisze, és az a kormány, amelyiknek a Kínai Kommunista Párt mondja meg, mi tartozik ránk, rég elvesztette a szuverenitását. Ha valami a nemzet elárulása, hát ez az.

15 napon belül várom a hitelszerződést a külügytől a bírósági ítéletnek megfelelően.

‼️ Íme az írásba foglalt ítélet a kínai vasút ügyében ➡️ https://m.blog.hu/sz/szelbernadettblog/image/szel_bernadett_kkm_itelet_ii_fok_20211115.pdf

#vanmiértküzdeni
#bernadett2022
#SzelBernadett