Szél Bernadett: Miközben mi kint az utcán ezerrel dolgozunk hőségben meg esőben és konzultálunk a választókkal, a Fidesz a légkondis irodáiban tunyul és közleményekkel akar belénk kötni!

0

Vicc! Miközben mi kint az utcán ezerrel dolgozunk hőségben meg esőben és konzultálunk a választókkal, a Fidesz a légkondis irodáiban tunyul és közleményekkel akar belénk kötni! Szánalom!

“Szél Bernadett szavaira pedig úgy reagált, hogy „megakadályozzák az emberek véleménynyilvánítási lehetőségét”, amit szerinte nem konzultáció, hanem a szólásszabadság elfojtása – zárul a közlemény.” 🙃🙃🙃

Gyertek ki a légkondis irodákból, gyertek az emberek közé, nem kell félni és majd megbeszéljük, ki fojtja el a szólás- meg a sajtószabadságot. A közleményeket meg tegyétek a béna kamukonzultációk mellé!

 

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Gurmai Zita az MSZP frakcióvezető helyettese a kormányt bírálta, Szabó Bence, a Momentum debreceni önkormányzati képviselője pedig a CIVAQUA-program kapcsán indított aláírásgyűjtési akcióról beszélt.

A Momentum 3 hete azért gyűjt aláírásokat, hogy a CIVAQUA-program 2024 végéig megvalósuljon. Szabó Bence kedden arról számolt be, hogy a tervezett 10 ezer aláírás fele már majdnem összejött, ezért folytatják a szignók gyűjtését.

 

Ellenzéki politikusok tartottak közös tájékoztatót Debrecen belvárosban

 

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő nemzeti manipulációs ívgyűjtésnek nevezte a nemzeti konzultációt, és bírálta a kabinet részrehajló családpolitikáját is. A tájékoztatón Gurmai Zita szocialista országgyűlési képviselő a Balaton megmentésért gyűjtött aláírásokat. Szerinte ugyanis Orbán Viktor és barátai ki akarják sajátítani a magyar tengert.

Az ellenzéki politikusok bírálataira a Fidesz közleményben reagált. Ebben Pósán László országgyűlési képviselő úgy fogalmaz: „Gurmai Zita városunkban csak egy turista, nem értjük miért Debrecenben keresi a Balatont”. Szél Bernadett szavaira pedig úgy reagált, hogy „megakadályozzák az emberek véleménynyilvánítási lehetőségét”, amit szerinte nem konzultáció, hanem a szólásszabadság elfojtása – zárul a közlemény.