Szél Bernadett: Nem bírnak leállni!

Nem bírnak leállni! Most nyertem ellenük a bíróságon, épp ki kell adniuk a kínai vasút hitelszerződését a magyar adófizetőknek, amit gyalázatos módon nem is láthattunk, ehelyett a kínai vasút alapkőletétellel provokálnak.

Érzik: menniük kell, úgyhogy megpróbálnak kész helyzetet teremteni és a lehető legtöbb pénzt kilapátolni, kistafírozva mindenekelőtt Mészáros Lőrincet. Ez egy rablás, egy kb. 700 milliárd forintba kerülő szívesség a Kínai Kommunista Pártnak és magyar helytartóinak és egyvalakinek sürgős: Orbánnak, akinek nagyon kell a pénz. Itt a magyar adófizető csak a számlát fizeti, miközben kínaiaknak épül és kínai cégek is építik. Mészáros Lőrincet azért vették bele hosszas alkudozás után, hogy legyen, aki a körülbelül 100 százalékos korrupciós felárat (ennyivel kerül többe az átlagos magyar vasútépítéseknél) zsebre teszi.

2022-ben a választásokon elszámoltatás lesz. Van azonban valami, ami már hamarabb kiderül: a Szijjártó Péter vezette külügyminisztériumnak nem sok ideje maradt, hogy a megnyert adatigénylési perem után kiadja a magyar adófizetőket megkárosító kínai hitelszerződést. Nem hagyjuk!

#vanmiértküzdeni
#magyarország
#bernadett2022
#pest02
#szelbernadett