Szél Bernadett nyílvánosságra hozta Kásler sumákolását!

0

Van egy fontos hírem: 32 917 ágyat ürítettek ki Magyarországon. Ez szakértői becslések szerint 8-12 ezer beteg hazaküldését jelenti, írta Szél Bernadett független parlamenti képviselő a közösségi oldalán.

Forrás: EMMI

Teljes dokumentum 👉🏻 itt olvasható el.

Van egy fontos hírem: 32 917 ágyat ürítettek ki Magyarországon. Ez szakértői becslések szerint 8-12 ezer beteg…

Posted by Szél Bernadett on Monday, May 18, 2020

 

Aznap, amikor megtudhattuk a közérdekű adatkérésemre érkezett válaszból, hogy 32917 ágyat ürítettek ki teljesen dilettáns módon, szabálysértési eljárást indítottak ellenem az uniós zászló lengetése miatt.
👉🏻 A rendőr ugyanis megállított és közölte, az uniós záruló “mint demonstrációs eszköz” használata miatt eljárást indít ellenem — aztán “egy pillanat” felkiáltással elkezdett a rádiójába fülelni, gondolom szólhattak neki, hogy ez így nem lesz jó, úgyhogy tiltott gyülekezésről kezdett beszélni és egyben a mellettem ülő, a munkáját végző (pl. a Fb live-ot készítő) kollégám ellen is eljárást indított.
Zászlóbűnözés?!
Amikor Ti 32917 ágyat ürítetek ki, komplett tömegeket hagytok szociális ellátás nélkül, én már egy közleményt sem adhatok ki miközben a közmédiának csúfolt propagandamédiában hazudoztok rólam, Fb posztok miatt embereket viszitek be a rendőrségre, majd annyit mondtok, ja bocs, tévedni emberi dolog?!

Jön még kutyára dér – írta a független képviselő.

Aznap, amikor megtudhattuk a közérdekű adatkérésemre érkezett válaszból, hogy 32917 ágyat ürítettek ki teljesen dilettáns módon, szabálysértési eljárást indítottak ellenem az uniós zászló lengetése miatt. 👉🏻 A rendőr ugyanis megállított és közölte, az uniós záruló “mint demonstrációs eszköz” használata miatt eljárást indít ellenem — aztán “egy pillanat” felkiáltással elkezdett a rádiójába fülelni, gondolom szólhattak neki, hogy ez így nem lesz jó, úgyhogy tiltott gyülekezésről kezdett beszélni és egyben a mellettem ülő, a munkáját végző (pl. a Fb live-ot készítő) kollégám ellen is eljárást indított. Zászlóbűnözés?! Amikor Ti 32917 ágyat ürítetek ki, komplett tömegeket hagytok szociális ellátás nélkül, én már egy közleményt sem adhatok ki miközben a közmédiának csúfolt propagandamédiában hazudoztok rólam, Fb posztok miatt embereket viszitek be a rendőrségre, majd annyit mondtok, ja bocs, tévedni emberi dolog?! Jön még kutyára dér.

Posted by Szél Bernadett on Monday, May 18, 2020