Szél Bernadett: Orbán alaptörvényi szintre emeli a rablást

Rögzítsük: miközben napi száznál is több a koronavírus halálos áldozatainak száma Magyarországon, a kormány alaptörvényi szintre emeli a rablást és a vírussal való küzdelem helyett a melegközösséggel kíván harcolni.

“Közpénz az állam bevétele, kiadása és követelése”, írják. Vagyis minden, ami nem bevétel, hanem mondjuk elengedett adó, mint a sport tao, vagy a fejlesztési adókedvezmény, az ezentúl nem minősül közpénznek. Magyarul el lehet lopni, a kutya se fogja ellenőrizni a felhasználását. De az alapítványok pénze se lesz közpénz, az Erzsébet-tábor alapítványi működtetője által kezelt közpénz felhasználása sem lesz közérdekű adat. Ahogy a jegybanki alapítványok pénze is végül elveszíti közpénz-jellegét.

Mindezt egy veretes ideológiával öntik nyakon. Előírják még a szülők nemét is, nehogy a gyermeket nevelő meleg párok családnak merészeljék nevezni magukat. A gyerekek “születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogáról” értekeznek, jelentsen ez bármit. És újra világossá teszik: nincs itt semmiféle világnézeti semlegesség, kötelező ideológiai nevelésre számítson, aki Magyarországon neveli a gyerekét.

Azok után, hogy félrekezelték a járványt és hetekig ölbe tett kézzel nézték végig, ahogy az egészségügy a teljesítőképessége határára jut, nem dupla családi pótlékról meg szociális intézkedések soráról hallunk, dehogy. Inkább feljebb csavarják az ország kirablását és gendereznek. Most. Mert nem tudnak mást: csak a pénz számít, és az elmaradhatatlan gyűlöletkeltés, aminek az örvén még több pénzt rabolnak maguknak. Mindezt a járvány közepén. Megbocsáthatatlan.