Szendvicsbe rejtett szurikátákat dobálnak át a határkerítésen a migránsok

0

Ha azt hitte, a határkerítés meg tudja akadályozni, hogy a migránshordák tönkretegyék hazánkat, hát nagyot tévedett

Szijjártó Péter egyeztetéseket kezdett Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel, hogy a határkerítés fölé egy határplafont építsen a magyar kormány a katonaság bevonásával.

Erre azért lenne szükség, mert kiderült, hogy migráns terroristák a határkerítés szerb oldaláról Molotov-szendvicsekkel támadják hazánkat. Az átdobott, afrikai sertéspestissel előre megfertőzött szendvicsek a határ magyar oldalán akár 40-50 méteres körzetben is megfertőzhetik a magyar sertésállományt, bár ízre állítólag nagyon finomak, különösen a humuszos.

Az eddigi szendvicsdobálásokat még tudtuk hatástalanítani, de most újabb módszert vetettek be. Május 17-én egy vemhes szurikátával és majonézzel töltött szendvicset találtunk a kerítés tövében. Ez már az a pont, amin nem tudunk a jó magyar szívünkkel csak úgy továbblépni. A szurikáta dobálás egyszerűen nem fér össze a keresztény európai kultúrával, a magyar néphagyománnyal, ráadásul a szurikáta nem is olyan finom, mint a humusz.

mondta el Szijjártó Péter Kunbaján tartott sajtótájékozóján, ahol szurikáta újjáélesztést is bemutattak az érdeklődőknek.

Az ország déli része fölé húzott műszaki határplafon azonkívül, hogy megakadályozza az idegen szendvicsek berepülését, a nyári hónapokban kellemes hűvöset is biztosít a Szerbiával határos megyékben.

Ugyanakkor így nem jut majd napfény az érintett településekre, ezért extra villanyár rezsicsökkentéssel és alanyi jogon járó szolárium bérletekkel kárpótolja a lakosokat a kormány.

Forrás. Hírcsárda/http://hircsarda.hu/2018/05/18/szendvicsbe-rejtett-szurikatakat-dobalnak-at-a-hatarkeritesen-a-migransok/