Szenteczky János: Feljelentettem Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot!

0

Egy helyi szocialista szerint a csepeli önkormányzat hűtlen kezelést követhetett el.

A Németh Szilárd képével felmatricázott ingyensörök miatt tett feljelentést az ügyészségen Szenteczky János csepeli szocialista politikus – tudta meg az Index.

A feljelentést kiváltó eset tavaly, az országgyűlési választások előtt egy nappal történt: beszámolók szerint a csepeli önkormányzat által rendezett “Magyar Ízek kavalkádja” nevű programon osztogattak ingyensört, kartonján állítólag a fideszes politikust ábrázoló matricákkal. Erről az Azonnali.hu-n jelent meg kép, egy olvasóra hivatkozva.

A szocialista politikus szerint

az önkormányzat ezzel hűtlen kezelést valósított meg, és tiltott kampánytámogatást végzett Németh Szilárd javára.

Szenteczky a hvg.hu-nak azt mondta, nem volt kint a rendezvényen, a felmatricázott sörökről beszámolókat hallott. A politikus egy ideje már készül feljelentést tenni. Az időzítésnek nincs különösebb oka, azt mondja, most volt erre ideje.

Megkerestük Borbély Lénárd csepeli fideszes polgármestert is, hogy hogyan kerültek a Németh Szilárd-matricák a sörök kartondobozára, az akcióhoz az önkormányzatnak volt-e köze, illetve mi a véleménye arról, hogy ez a szocialista képviselő szerint hűtlen kezelés volt. Amint válaszol, a cikket frissítjük.

Via: index.hu