Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő megölné az állatokat, amit ki is posztolt!

Szentkirályi Alexandra úgy ünnepelte az állatok világnapját, hogy a luxushobbivadász Kovács Zoltánnal kiment megtekinteni a vadászati világkiállítást, ehhez csak gratulálni lehet.

A Fidesz számtalanszor bizonyította, hogy gyűlöli a természetet. A fákat kivágják, az állatokat buliból leöldösik, a természetvédelmi területeket lerombolják. A pénz a fontos nekik és a hatalom, semmi más nem számít. Na jó, a hobbijukat szeretik meg a luxushóbortjaikat.

Szentkirályi Alexandra fideszes kormányszóvivő (akinek a férje 35 évre kapott kaszinókoncessziót, és repülőgépgyárat is szerzett) ezt posztolta az állatvédelem napján az Instagramjára:

“Ma van az Állatok világnapja. Nem is lehetett volna jobb alkalom arra, hogy @zoltanspox-al és két vizslájával is megnézzem az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítást.”
(SPOX= Kovács Zoltán, csak ilyen hülye neve van az Instán – a szerk.)

 

Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő.

 

Valóban, nem is lehetett volna jobb napot választani! Éljenek az állatok! Ja nem, inkább haljanak! Éljenek a döglött állatok!

Csak mert szeretjük őket megölni és kitömve nézegetni, ez az! Ezt mondja a fideszes kormányszóvivő. És még mit? Éljen a korrupció, a 77 milliárdba kerülő totál szakmaiatlan és mindenki által (igen, a normális vadászok által is) utált ocsmány kiállítás, amiből rengeteget lehetett lopni!

Gratulálunk, a Fidesz ismét bebizonyította, hogy a történelem szemétdombján a helye!