Széttrollkodták a Sárga Pólósok a Fidesz kihelyezett frakcióülését

– Hogy hívják, amikor a konzervatív influenszer Mercedese leparkol a Mészáros-szálloda előtt?

– Kihelyezett frakcióülés a magyar családok védelméről!

Balatonalmádiban tartja szerdán és csütörtökön évadnyitó frakcióülését a Fidesz. Az eseményt Mészáros Lőrinc közpénzből felújított szállodájában, a Hunguest BÁL Resortban rendezik. A hotelhez vezető utat már szerda délelőtt lezárták, rendőrök posztolnak a környéken. Az ülés Orbán Viktor eligazító beszédével kezdődött szerdán, a nyilvánosság teljes kizárásával – a Magyar Nemzetnek azért

sikerült megtudnia

részleteket arról, hogy mit mondott a miniszterelnök: a szankciók nem működnek, és mindenkit arra szólított, hogy tegyen meg mindent a magyar családok védelméért. A kormánylap értesülései szerint néhány résztvevő a Gyurcsányról szóló résznél olyan lelkes lett, hogy a beszéd közben bekiabálták: Soha többé Gyurcsányt! További részletek itt.

A 444 fotósa, Németh Dániel szerdán megörökítette a frakcióülésre érkezőket. Köztük volt Rákay Philip – nem parlamenti képviselő –, aki másfél hete Kötcsén tudósítóinknak még így tért ki a megszorításokkal kapcsolatos kérdés elől: „két nappal ezelőtt fejeztem be minden idők egyik legnagyobb magyar filmjének forgatását, és én mint egy időutazó, most valahogy a 19. században érzem magam, úgyhogy próbálnék visszazökkenni”.