Szia vagyok Mark Zuckerberg. A facebook igazgatója.

Bizonyára valamelyik ismerősötök csupán jó szándékkal elküldte nektek. Sokan vannak akik szintén jó szándékkal tovább is küldték.

DE EZ EGY HÜLYESÉG!

Kell lenni az emberben egy féknek, hogy érezze mi a valós és mi a KAMU.

Na, nézzük:

“Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valódi volt, a facebook használata pénzt fog fizetni Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz számodra. Ha nem hisz nekem holnap este 18-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetni kell, ez minden a törvény szerint. Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon zsúfoltak voltak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsék az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor a fiókod inaktív marad a Lose all az üzeneted továbbítása. Az Ön SmartPhone-ját az elkövetkező 24 órában frissítik, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissíteni fogjuk a Facebook-ot a 23:00 órától 05:00 óráig ezen a napon. Ha ezt nem küldi el az összes névjegyhez, akkor a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a facebook üzenetekkel.”

Remélem ezt egyikőtök sem hitte el! Mert ez egy hülyeség. Ezzel az, aki kitalálta és elindította piszok jól jár és sokat keres azon, hogy félrevezeti a facebook közösségét.

OLKT: Gál György