Szigetvári Viktor: Tiborcz István hozza nyilvánosságra ingatlanfejlesztő cégének részvénykönyvét!

0

Tiborcz apósára ütött: csak kormánypropagandát harsogó médiumnak mer nyilatkozni!

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint Tiborcz István Origonak adott interjújából kiderült, hogy Orbán veje a miniszterelnökhöz hasonlóan retteg a valódi újságírói kérdésektől, csak egy lopott adófizetői pénzből felvásárolt, kormánypropagandát harsogó médiumnak mer nyilatkozni. Amennyiben a Tiborcz érdekeltségében álló BDPST Zrt. valóban olyan transzparens, ahogy azt Orbán veje az interjúban állítja, akkor hozza nyilvánosságra a cég részvénykönyvét. Az Együtt kormányváltás után éppúgy, mint a többi Fidesz-oligarchát, a miniszterelnök vejét is el fogja számoltatni. Tiborcz István, a miniszterelnök veje és egyben strómanja az Origonak adott mai interjújában féligazságokat híresztelő újságírókról, tisztességtelen támadásokról beszélt. Ugyanakkor az is kiderült, hogy meghatározó része van a tulajdonosi körének titkolásáról elhíresült, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó BDPST Zrt-ben.
Tiborcz István nem vállalt rizikót. Csakúgy, mint Orbán Viktor pénteki Kossuth rádiónak adott interjúiban, Tiborcz is csak kormánypropagandát harsogó médiumnak, az Origonak mert megszólalni. Amennyiben a miniszterelnök veje valóban annyira feddhetetlen, az ellene felhozott kritikák tényleg csak a balliberális média féligazságai, abban az esetben le merhetett volna ülni egy olyan újságíróval is, aki érdemi kérdéseket mer neki feltenni.
Tiborcz István az interjúban azt is elpanaszolta, hogy bár a BDPST Ztr-ben valóban meghatározó tulajdonrésze van mégsem akart eddig senki utánajárni, kik a valódi tulajdonosok, pedig bárki betekinthetett volna a részvénykönyvbe. Amennyiben a személyre szabott törvénykezéssel helyzetbe hozott cég valóban annyira transzparens, ahogy azt a stróman-vej állítja, akkor feltételezzük, hogy nem jelentene gondot a cég “bárki által megtekinthető” részvénykönyvének internetre való feltöltése. Ezúton kérnénk tehát Tiborcz Istvánt, hozza nyilvánosságra az iratokat.
Szigetvári Viktor szerint Tiborcz István valójában nem saját teljesítményének köszönhetően lett “ingatlanvállalkozó”, hanem az államtól igazi verseny nélkül vásárolt, állami bankok hiteleivel támogatott projekteknek. Tiborcz István sem több Orbán egyik strómanjánál. Cégeit, érdekeltségeit csak azért hizlalja fel a Fidesz-kormány adófizetői pénzből, hogy azokkal vagyontárgyakat vásároljon, így pedig a miniszterelnök vagyonát gyarapítsa.
Az Együtt kormányváltás után éppúgy, mint a többi Fidesz-oligarchát, a miniszterelnök vejét is el fogja számoltatni, amiért meglopta a magyar embereket. Ezek a strómanok tisztességtelen módon gazdagodnak. Az Együtt kormányváltás után visszaveszi tőlük a jogtalanul szerzett vagyonukat. A maffia-kormány áldozatainak pedig kárenyhítést nyújt.

 

(Együtt)