Szikora Róbert ismét fényesre [email protected] Orbán Viktor seggét!

3 bites pojácák csinálnak ilyet fényes nappal!

Alig néhány nappal azután, hogy az R-GO frontembere egy interjújában úgy fogalmazott: áldja a Jóistent, hogy abba a korba születhetett, amikor Orbán Viktor a miniszterelnök, egy zavaros Facebook-bejegyzésben arról írt:

“A CSIKIDAMM HAZAÁRULÓKTÓL EL KELL HATÁROLÓDNI, MEG KELL TISZTULNI, ÉS ÍGY ÚJJÁSZÜLETVE VÁRNI A FELTÁMADÁST, A NYARAT.”

Hogy “Csikidamm-hazaárulók” alatt pontosan kikre gondolt, az nem teljesen világos, a fejtegetés több ponton meglehetősen zavarosra sikeredett.

Egy ízben pl. azt írta: ma azt az időszakot éljük, amikor

 

“97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte”.

Majd elmesélte, hogy 16-17 éves lehetett, amikor a Bosnyák téren azt látta, hogy többen rúgdostak egy srácot, amit a tömeg tétlenül nézett. Ezt a zenész szerint nem szabadna hagyni.

“JÉZUS AZT MONDTA, AKI HŰSEGESEN KITART MELLETTEM, AZ FOG ÜDVÖZÜLNI. NINCS MÁS IGAZSÁG, CSAK Ő, NINCS MÁS ÚT, CSAK Ő, NINCS MÁS ÉLET, CSAK Ő…”

– írta.

Szikora azt tanácsolta:

 

“Álljatok ki a meggyőződésetekben, a józan észben, és legyetek bátrak, hiszen nem a gyávaság, a félelem lelkét örököltük, hanem az erőét, a hitét, a bátorságét és a hűséges szeretetét”.

“SENKI SE HALLGASSA EL AZT, AMI BELÜL NYOMJA, MERT CSAK A MOCSKOS SZÁJÚ KOMCSI NÁCIKTÓL, RASSZISTÁKTÓL HARSOG A NET VILÁGA…”

– folytatta, majd megkérte a Facebook-követőit, hogy “közösítsétek ki a durva, hazug beszédet, a farkasokat, akik közétek törnek, hogy kiraboljanak és megtizedeljenek Titeket”.

Posztját azzal zárta:

“BÍZZUNK ISTENBEN, JÉZUSBAN, A MEGÚJÍTÓ SZENTLÉLEKBEN… ÉS HIGGYETEK BENNEM IS, BÁR CSAK EMBERI MÓDON! KÖSZÖNÖM A KITARTÁSOTOKAT…”

A bejegyzés annyira zavarosra sikeredett, hogy többen azt is kétségbe vonták a hozzászólásokban, hogy a zenész írta-e.

Később egy újabb posztban megerősítették, hogy igen, Szikora Róbert osztotta meg a fenti gondolatokat.

 

 

Szikora múltkori interjújáról itt írtunk bővebben:

 

Szikora Róbert: Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa | OLKT.net