Szilágyi György: Orbánék bajban vannak – előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást. Miről?

Orbánék bajban vannak – előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást.
Miről❓
⚠️ Amiről már döntött az Országgyűlés – a gyermekek védelméről.
Miért is kell felhasználni a gyerekeinket most aljas propagandacélokra❓
👉 Hogy eltereljék a figyelmet az éppen rájuk égő világbotrányról. A szégyentől, ahova süllyedt az egykor diktatúrák ellen szónokló két lábon járó erkölcs.
🗣 Igen, ez egyértelmű terelés – miközben ország-világ válaszokat várna, hogy miért is kellett megfigyelni, lehallgatni magyar állampolgárok százait, talán ezreit. Mindenki várta, hogy a gyáva zsarnok ma erre ad válaszokat. Nem adott.
👉Három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán.
➡️ Jóléti intézkedésről szó sem esett – lehetőség sem lenne rá, hisz már mindenhol tudják, hogy lopnak, ezért is fagyasztották be az uniós támogatásokat.
🟠 Népszavaztatnak. Sokba kerül, de legalább a brancs is keres rajta. Népszavaztatnak – miközben már mindenkiről tudják, mit gondol, hisz lehallgatják a saját népüket.
És miközben hangosan „brüsszeleznek”, egy hang nem esik arról, hogy Brüsszelnek két fő elvárása van: a független igazságszolgáltatás megteremtése és a lopás befejezése. Na, ez az, amit nem szeretnének. És joggal rettegnek a jövő évi választásoktól. Akkor ugyanis oda mennek, ahova valók: A Csillagba.