Szóval a nénikétek térdekalácsát!

Rugóztok az alig létező menekültek ügyén, mondjátok, hogy majd erőszakba kergetik az országot, megerőszakolják asszonyainkat. Ehhez képest, nem emlékszem menekült által elkövetett súlyos bűntényre.
Ehhez képest tény, hogy Magyarországon havonta legalább 3 nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere.

Csak pár példa az elmúlt hónapokból:

“Öt éven keresztül rendszeresen verte a szüleit és mozgáskorlátozott nagyanyját egy 27 éves körömi férfi.”

“Kilenc hónap alatt legalább háromszor hívták a rendőröket ahhoz a budai családhoz, ahol a családfő megölte élettársát, négyéves kisfiát majd magával is végzett.”

“A pár januárban elvált, a biztonsági őrként dolgozó férfinek ma kellett volna elköltöznie a házból. A gondozónőként dolgozó volt feleségét és az ötéves kislányt megkötözte és megfojtotta, az ő holttestüket a hálószobában találták meg. Ezután a férfi felakasztotta magát egy fél emelettel lejjebbi helyiségben.”

“Cs. Dániel (23) képtelen volt elfogadni, a fiatal lány nem szeretné folytatni a kapcsolatukat, ezért egy késsel elvágta nyakát.”

Nem folytatom.

A mi kormányunk ehhez képest nem akar foglalkozni a családon belüli vagy ha úgy tetszik, párkapcsolati erőszakkal. Inkább konferenciát szervez a családi életről, ahol azt mondják, a gyerekvállalás közügy.

Hálószoba rendőrök.

Aztán majd lassan hivatalos kimutatást vezetünk csókról, ölelésről, simogatásról, öröm -, vagy gyermeknemzés célját szolgáló együtthálásról.

Lehet, hogy perverzek, nem tudom. De hogy végleg elvesztették józanságukat, hogy nem értenek semmit a mai párkapcsolatokból, hogy bigott nyavalyások, az biztos.

Ja! Soha ilyen kevés gyerek nem született, mint az idei év első félévében. Szerencsétlen flótások ezek. A mi kontónkra.

Gyurcsány Ferenc