Szóval nagy a baj híveim!

A baj Viktorunk fejében van és a lim lom magyar gazdaságban. Látszólag…
Deeee, valójában, Viktorunk és bandája kibaszott jól keres a válságon. Csak gondolkodni kell. Rendszer használati díj.. Vajon hova folyik be??? Kik a szerencsés kedvezményezettek? Na és kik a károsultak? Még ha elmebetegesen fideszes hívő vagy, akkor is észre kellene vedd az összefüggéseket. Mert ugye akárhonnan is nézem az áram 12 Ft Pakson… A rendszert eddig is használtuk. Annak nem ment fel a beszerzési ára. Akkor mi ez a sokszoros rendszer használati díj? Extraprofit. Valakinek a zsebébe. Kinek???? Hááát nem a népnek az tuti.
Felteszem a kérdést. Mennyire kell gazembernek lenni ahhoz, hogy egy ilyen díjat a nép nyakába rakjunk akkor, mikor az a túlélésért küzd? Sokan többet fizetnek a rendszer használatáért mint az áramért. Szerinted ez véletlen? Ezt az aki ezt a döntést hozta.. Nem tudta előre? Nem látta???? Vagy csak pénzt akart illetve akar beszedni… Be is szedi. Fizetsz te is én is meg mindenki, még a fideszes is a felcsúti kasszába. De ugye ez jól van így.
Picit tovább gondolván a dolgokat. Az iskolásaink fáznak. A rendőreink is fáznak. A tűzoltóink is fáznak. A hivatalnokjaink is… Viktorék szerinted fáznak???
70 milliárdot tapsoltak el valami gagyi vadászkiállításra.. 300 milliárdot lélegeztető gépekre amik még ki sincsenek bontva.. Abból a fűtési szezon bőven kifutotta volna. Most több milliárd megy nemzeti konzultációra. Baszki… Érted te ezt?! A nyomorgó nép sarcolva van de Viktornak van pénze konzultálgatni… Miért???? Szerintem meg kellene nézni ki keres ezen a konzultáción.
Szerintetek ez nem meríti ki a hűtlen kezelés törvényi tényállását?
Én nem mondom, hogy szándékosság van ez mögött… Biztosan csak nem értenek hozzá… ( Khhmm… ) De ha egy gyorsvonat mozdonyvezetője nem ért ahhoz a technológiához aminek vinnie kellene a szerelvényt… Szerintetek rábízzák?! Ugyan dehogy. Itt óriási a probléma. Akkora a korrupció és a lenyúlás, hogy ez már a holdról is látszik. Akkora ordas hazugságokat vág a pofánkba a kormány , hogy a jóérzésű ember zsebében a bicska vitustáncot jár. De vannak akik ezt még mindig eszik.. A háború a hibás… Ukrajna. Putyin. Unió. Na meg a facom sem tudja ki… Jaaah… Biden. ( Na az mondjuk tényleg zakkant csávó 😃 )
Véleményem?
A magyar gazdaságnak ezen irányú mélyrepülése nem fogható külső behatásokra. A probléma itt van. A kormányban. Természetesen van hatása a gazdaságra a külső történéseknek de nem ekkora. Na és természetesen nem a villamos rendszer használati díjára.
Ezt a kormányt le kell váltani. Mindenképp. Alkalmatlan. De nem szabad úgy ahogy 2006 ban Orbán intézte. Nem szabad polgárháborút kirobbantani. Polgári engedetlenségre van szükség minden területen. Országos sztrájk. Ez a megoldás. Ez gyorsan hat és nem lehet beleavatkozni. Nincs rendőri brutalítás és nincsenek letartóztatások. Sztrájk van. Béke és nyugalom. 2 hét után a kormány megy.
Nos, mára ennyi… De én csak gondolkodom. 🙂
Kellemes hétvégét mindenkinek! 🙂