Sztrájk feliratért 319 óra közmunka, milliárdok ellopásáért semmi?

0

Ennyit a FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSRÓL!

Minden benne van két mai hírben, egyszerűen minden. Egy srácot, aki felfújta az országzászlóra, hogy sztrájk, amit másnapra lemostak, és 27 ezer forintos „kár” kerekedett belőle, 319 óra közérdekű munkára ítéltek.

A másik hír szerint a 4 milliós vesztegetés miatt bilincsben elvitt volt fideszes képviselő szabadon távozhatott.

Egészen elképesztően felborult ebben az országban, hogy mi az igazság. A szánkót megrongáló tüntetők bűnözők, míg a 20 ezer forintos szánkót közpénzből ajándékozók, akik közben ezer milliárdok eltüntetéséhez asszisztálnak, jólelkűek.

A köztévében fellépő ellenzéki politikusok agresszívak, a tüntetők – még azok is, akik hozzájárultak a szánkók kárának megtérítéséhez – egy csürhe, a rendőrség velük szemben ezért lép fel néha agresszívan, de közben a köztévében nyugodtan alkalmazhatnak fizikai erőszakot megválasztott képviselőkkel szemben, és a rendőrség nem tesz semmit.

A korrupt bűnözők, a Farkas Flóriánok, az ország megbecsült döntéshozói, az utcán elégedetlenségüknek – valóban nem szép módon – üveg dobálással és pár pad felgyújtásával reagáló állampolgár társaink bűnözők.

https://merce.hu/2018/12/21/sztrajk-feliratert-319-ora-kozmunka-milliardok-ellopasaert-semmi/?fbclid=IwAR34gZcZKg-au-gUziRYqnZ0xlwPPn8RZwvfGBrg6nDimnhDnWUo2jKokTA