Szűcs Mihály : VÍZIÓ!

Belegondoltak, mi lenne, ha a mai történések mellett a jelenlegi ellenzék kormányozna? NÉZZÜNK NÉHÁNY TÖRTÉNÉST!
(1.) A járványban elhunyt 30.000 ember, és nemcsak a járványban, hanem mert más betegségekkel kitették őket a kórházakból! A 30.000 halottal, lakosságarányosan éllovasok vagyunk a világon.
(2.) A 60 év felettieket olyan vakcinával oltottak be, amelyet a gyártó országban (Kína) 59 éves korig alkalmaztak. 60 év felettiekre nem is tesztelték! Most sokan ott állnak két oltással, védettség nélkül!
(3.) Hatalmas készleteket vásároltak a Kínából, lélegeztetés segítő (nem lélegeztető) gépekből és olyan vakcinából, amelyek raktárakban porosodnak, már ajándékba sem kéri senki! Mindkettő beszerzésén valakik megtollasodtak!
(4.) A járványkezelési pénzeket nem a járványra, hanem a sport túlzó támogatásra, a nagytőke kieső profitjára és határon túlra, költötte a kormány! A kormány nem tudja lehívni az uniós támogatást, a jogállami deficit, az intézményes korrupció miatt!
(5.) A forintnak a nagy valutákhoz való gyengülése okán, elszaladt az infláció, nagyon nőnek az árak. 500 forint körül a benzin, ami más árakat is visz magával! Ma az Európai Unió országait illetően Magyarországon legnagyobb az infláció!
(6.) A kormány 25 éves csúcsra emelte az államadósságot, 81 % fölé. És akkor hol van 3000 milliárd magán nyugdíj vagyon?
(7.) Itt a nyugdíjak helyzete jönne, de nem akarok demagóg lenni, mert sok alacsony nyugdíj nem feltétlen a kormányok hibája. Az emelések módszertana az más kérdés!
VÉLEMÉNYEM szerint, ha ma, másik kormány diszponálna, a fenn leírt problémák okán, már égne Budapest, mindennaposan randalírozna a csőcselék, meg a Kubatov légió. Szegény Révész Máriusz újra félszemű lenne! A fenti bajokról a szexuális másság sötét középkorban honos üldözésével terel a kormány, amit gyermekvédelemnek hív! Tiszta anakronizmus!
MEGJEGYZÉS: Mindenki véleményére számítok, de kérem ne használják gyűlölködésre a leírtakat, az a Fidesz műfaja! Mi legyünk különbek! Inkább írják le, hogy mi mindent hagytam ki! Használják mások felvilágosítására! Vegyék figyelembe, hogy a csak kormánymédiát elérő nem kevés ember, az egészről semmit nem tud!