Szükség van a további járvány miatti szigorításokra.

Az eddigi intézkedések kevésnek bizonyultak az ország megmentése érdekében, ezért további szigorú szabályokat kell életbe léptetni.
Nem köpköd!
A kormány eddig is mindent megtett a normális élet fenntartása, a gazdaság működése, az emberek biztonságának növelése érdekében.
Nem röhög!
Vettek az adófizetők pénzéből egy csomó maszkot, meg tesztet, gagyi lélegeztető gépet, amit aztán gondosan elzárták egy bazi nagy raktárban.
Aztán később pénzt kértek ezekért a tesztekért az állampolgároktól, mert ugye a közpénzre vigyázni kell.
Ugyanebből a közpénzből persze jutott vadászati kiállításra, viszont a Lánchíd tovább rohad, mert a főváros nem kormánypárti.
Az olcsó olaj is sokat segített volna a bajba jutott lakosságnak, ezért megemelték a jövedéki adóját.
Létrehoztak egy több százmilliárdos járványvédelmi alapot nagyrészt az önkormányzatok pénzéből mert az állam ugye csóró, aztán ebből felújítottak pár templomot a határon túli területeken, meg támogatták a sportot.
A lezárt határokon beözönlő vadászok és futball szurkolók gerjesztette turizmus támogatására szintén jutott sok milliárd, ami valahogy a kormányközeli családok kastélyfelújításához, a Balaton további gyarmatosításához járult hozzá.
Mert ugye fontos a magyar munkahelyek védelme, a járvány miatt bajba került vállalkozások segítése, a munkavállalók túlélése.
Ezért nem adtak ezeknek semmit, vagy még annál is kevesebbet.
Mert a düdörgő gazdasági csoda földjén nincs ingyen pénz, mindenkinek dolgoznia kell.
Meg főleg adózni.
Aki meg nem dolgozik három hónapig azért is csak fizessen társadalom biztosítási járulékot, ne élősködjön a világ egyik legjobb egészségügyi rendszerén.
Mert itt mindenkit meggyógyítanak, ki is ürítettek ezért pár tízezer kórházi ágyat, hazaküldve sok ápolásra szoruló beteget.
A családok éve van, nem kell magas közjegyzői díjat fizetni az egyre kevesebb lakásvásárlás közben, így van lehetőség az otthoni ápolást megfizetni.
De ez már kevés a további védekezés során, mert a fegyelmezetlen állampolgárok egyre nagyobb tömege lett fertőzött a szemüveges néni szerint.
A teltházas focimeccseken alig viselnek maszkot, meg nyunyókát visznek az oviba.
Ezért nem lehet koncertre menni, mert ott isznak is.
Na meg azok az elégedetlen egyetemisták, akik nem engedik be a katona bácsit meg a nemzeti bunkót az egyetem épületébe, mert a járvány miatt a kormány elvette tőlük az önállóság intézményét.
Ezzel is a védekezést akadályozzák!
Libernyákok.
Na pont az ilyenek miatt kell most már az étteremben maszkot viselni az étkezések között.
Hogy csökkent a gazdaság teljesítménye?
Ez csak a kormány elleni hangulatkeltés, a nyugdíjasok minden eddiginél nagyobb emelést kaptak az idén, segítve a helyzetüket ismét van ígéret is a tizennegyedik havi juttatás bevezetésére.
Hogy az árak emelkedtek?
Az erős forintot kell ehhez csak megnézni az euróhoz képest.
A kormány eddig is megadott minden olyan segítséget az országnak ami neki nem került semmibe, viszont szépen lehet róla hazudni.
Az emberek azonban már csak ilyen buták mert nem értik a lényeget, meg nem értékelik az eddig elvégzett munkát.
És csak áprilisig kell kibírni, addigra ki lesz mészárosozva a maradék gazdaság.
Mert akkor fogunk nyerni, és ezt pedig Orbán Viktor jelentette be.
Ő pedig nem vagyonos, és még nem hazudott.
BANDITA.