Te meg a férjed, több kárt okoztok ennek az országnak, mint bárki más! – kitört a botrány

Schilling Árpád rendező Facebook-oldalán fakadt ki dr. Várkonyi Andrea életmódtanácsai miatt. (Mészáros Juli elolvasta a celeb könyvét, hogy önöknek ne kelljen.)

Schilling szerint Várkonyi Andrea tökéletesen vakon van azzal kapcsolatban, hogy az emberek miért ülnek fásultan a hivatalokban – Várkonyi ugyanis azzal példálózott állítólag egyszer a lányának, hogy azért kell tanulnia, hogy ne váljon ilyenné.

„Azok az emberek abban a közintézményben dolgoznak, és szenvednek, mert a király nem méltatja őket figyelemre, nem úgy mint téged, meg azt az egybites agyú csávódat, aki – veled együtt – azt akarja elhitetni a világgal, hogy a tehetsége juttatta oda, ahova, nem pedig az EU-s támogatások magánosításában játszott szerepe. Andrea, nem vagy egyedül, vagytok még jó páran, akik a szart dagasztjátok milliárdokért, de legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted” – írta Schilling.

A rendező Várkonyinak azt a megállapítását is kifogásolta, hogy: „A társadalom nem termel ki tökös férfiakat”, mert az egyedülálló anyák „tutyimutyi alakot” nevelnek a fiaikból.” Schilling szerint Mészáros nejében nincs együttérzés azok iránt a nők iránt, akiket elhagyott a férjük, és akik egyedül nevelnek gyereket és dolgoznak.

https://thepost.hu/politikahir.php