Te miről tartanál Nemzeti konzultációt?

Személy szerint a kormány bukásáról.

0

Személy szerint a kormány bukásáról.

De vannak itt más kérdések is:

1. Én azt kérdezném, hogy egyetértenek-e azzal, hogy a “Nemzeti konzultáció”-ra elszórandó milliárdokból inkább: az egészségügyre, oktatásra, közszférára, rendvédelmi dolgozók béremelésére, szegénységre, gyermekéhezésre, vasútfelújításra, útépítésekre, életveszélyes kátyúk felszámolására, iskolaétkezési ingyen programra és a katasztrófális országállapotokra!

Ki ért egyet?

2. Vagy például: szükségünk van e új milliárdokból épült stadionokra, emeljék e a családipótlékot, a minimálbért, a nyugdíjat, az otthonápolási díjat, szigorítsanak e a vagyonbevalláson, kapjanak e béremelést a tűzoltók, mentősök, ápolók, szociális munkások, tanárok, óvónők, bőlcsödei dajkák?

3. Vagy mondjuk Európai Ügyészségről illetve az Euró bevezetésről?

4. A külföldi támogatásról, román cimbik nem pénzeléséről, ukrán kamu nyugdíjról, illetve a magánnyugdíjak visszafizetéséről?

5. Vagy arról, hogy egy ember csak maximum két parlamenti cikluson át legyen miniszterelnök. Paks-2 nem megépítéséről, Stadionstopról, TAO pénzek megszüntetéséról, bérlakásprogramról?

6. A jelenlegi Fidesz-KDNP kormány korrupciójáról?

7. Én csak két kérdést tennék konzultációra.
1/ egyet ért -e azzal, hogy a jelenlegi kormány leváltásra kerüljön? X igen nem
2/ egyet ért-e a leváltott kormány tagok, családjuk, barátikörük /Mészáros, Garancsi, Tiborcz, Szíjj, Csányi stb./ teljes vagyonelkobzással börtönbe kerüljön? X igen nem

8. Egy kérdésem lenne még. Mondjátok meddig tűritek még, hogy tiszta hülyének nézzenek titeket???

Adjatok választ a csoportban: 🤬 #HACKELJÜK# meg a FIDESZ NEMZETI KONZULTÁCIÓJÁT❗

Köszönjük!

olkt.hu