Telex: Semjén Zsoltnak fontosabb a vadászati kiállítás, mint a magyar emberek élete

Hiába gyászoljuk 26 ezer honfitársunkat a kormány katasztrofális járványkezelése miatt, a Fidesz nem hajlandó egy fikarcnyival is több figyelmet fordítani az egészségügyre.

Hiszen itt a tavasz, Kubatov már arról beszél, hogy szombaton szurkolókat hív a Fradi-meccsre, Semjén pedig fényesíti a puskáját, mert rá is vár egy vad valahol az erdőben.

A kormány kiemelt fontosságú rendezvénnyé nyilvánította az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust és az „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítást – derül ki a Magyar Közlöny szerdai számából.

Az események miatt a Hungexpót közel 55 milliárd forintból újították fel. A két rendezvény felügyeletét Kovács Zoltán kommunikációs államtitkárra bízták, akit kormánybiztossá is kineveztek.

A két esemény megrendezését a kormány támogatja, a világkiállításra például több tízmilliárd forintot különítettek el. A tíz tonna szarvasagancsból készülő kapu egymaga 240 millió forintot emészt fel – írja a Telex.

 

 

Olyan sok pénzről beszélünk, amit ha a kormány az egészségügyre fordított volna, talán sokaknak nem kellett volna meghalnia. Rengeteg olyan hiányosság van az egészségügyben, amit pusztán a források súlyozásával és áthelyezésével orvosolni lehetett volna.

Orbán például a világjárvány közepén szélnek eresztett 5500 egészségügyi dolgozót. Nemzeti konzultációnak csúfolt propagandát folytatott, nem érdekelte semmi a népszerűségének növelésén kívül.

Most ugyanezt a tempót folytatják, nem állnak le egészen addig, amíg el nem zavarjuk őket 2022-ben!

 

 

via. Telex