Tényleg létezik a világ “pedofil elitje”?

“Gyermekeket nevelnek későbbi eladás céljából”: egy egész hálózat “tüntet el” gyerekeket a világon

A kezük még Magyarországra is elér egyesek szerint, hiszen itthon is évről-évre egy kisvárosnyi gyermek tűnik el…

Az USA-ban fű alatt virágzik az emberkereskedelem, azon belül is a gyermekkereskedelem.

Egyes családok ugyanis a gyerekeket egyfajta pénzforrásként használják. Neveltetik őket, majd a megfelelő kort betöltve egyszerűen eladják őket.

Vagyis gyermekeket nevelek későbbi eladás céljából.

Egy hálózat vásárolja meg őket, ehhez hasonló lehetett az Epsteinhez tartozó gyermek rabszolgákkal rendelkező hálózat is.

Más helyeken pedig emberrablásra szakosodott szervezetekkel “gyűjtik be” különböző országokból a gyerekeket, főleg intézetis, vagy árva gyerekeket, akár Magyarországon is.

Amikor eladják őket, nem kapnak születési anyagkönyvi kivonatot, ami azt jelenti, hogy később ezek a gyerekek rabszolgaként tarthatók, és csak egy részük “állampolgárságát” és múltját papírozzák le újra.

Akik nem így járnak, azokkal akár végezhetnek is, hiszen nincs többé nyomuk a rendszerben.

Hogy ebből mennyi az igaz?

Sajnos az elmúlt évek tapasztalataiból arra lehet következtetni, hogy nagyon is sok…

Egyre több kormányzat és hatósági nyomozás jut arra, hogy felgöngyölíthetetlen, szinte érinthetetlen hálózatok működnek, melyek gyerekeket “tüntetnek” el a rendszerből világszerte, de főleg Amerikában.

Magyarországon is rengeteg gyermek tűnik el, és kifinomult módszerekkel dolgoznak a gyermek rablók, ezt már egy korábban beszervezett rabló is elmondta egy nagy port kavart interjúban.

Szerintetek is van igazság a dolgok mögött?

Fotó: Illusztráció/google

http://titkokszigete.hu/gyermekeket-nevelnek-kesobbi-eladas-celjabol-egy-egesz-halozat-tuntet-el-gyerekeket-a-vilagon/?fbclid=IwAR3CzG4SjFggZw8dY9_SkXV36DXL9PdyKeBhfVg9ZRr1ckWcw33tM9zZV