Tiborcz István nem lehet bűnöző, ő Orbán Viktor veje, meg a nemzeté.

0

Tiborcz Pityu nem bűnöző, ő Orbán Viktor veje. Polt Péter nem csak vak, de még meg hülye is ha kell, viszont ő nemzet semmilyen tiszteletet meg nem érdemlő főügyésze, hát persze hogy nem fog az orráig látni a vezér hátsójából ha a család ügyeit kell vizsgálni. Vagy a Fidesz lopásra összejött csapatát. Mindent összerakva, így valóban nem történt bűncselekmény.

Mert valójában mi is történt?

Volt egyszer egy traktortolvaj, aki elvette Orbán Viktor lányát. Elhatározták, hogy ők bizony a saját lábukra állnak, és a még a szaros pelenkát is külföldre járnak eldobálni. A kedves papa, aki nem mellesleg százmilliárdokban szórja a közpénzt a maga meggazdagodása érdekében egy öltönyben és hozzá gumicsizmában ganajozó gázszerelő nevén levő birodalomba, tehát a kedves papa besegített egy kicsit nagyon a fiatalok életének feljavításába.

A Pityu gyereknek, aki a nemzet veje lett, egyszer arra ébredt, hogy fény gyúlt a sötét fejében, és elhatározta ő bizony homályba borítja a városokat, és ebből fog meggazdagodni. De lehet ehhez is hülye volt, álmában csak csorgott a nyála ébredés előtt, hát a kedves papa inkább arra terelte a magától képtelen értelmesen gondolkozni vejkót, mi az amitől nem hal éhen a saját esze által.

Na most akkor a papa akcióba lépett, és a közbeszerzés mezejére engedte a mi közük hozzá elnevezésű nagy pofonra érdemes családjába bekerülőt.

A közbeszerzésnél egyszerű a képlet, úgy kell írni a pályázatot, hogy az jó sokat hozzon a konyhára annak aki megnyeri. Általában az nyer akinek azt Orbán Viktor engedi, és a család az fontos neki.

Nem kell a közbeszerzésnél szerénynek lenni, a mocskos unió bőséggel ontja a forrást, és a papa ezt mind el is igyekszik lopni, eddig nagy sikerrel.

Tehát, ha megvan kinek kell meggazdagodni, és miből lenne rá pénz, akkor a kettőt csak össze kell hozni, a többit kizárni, a munkát elvégeztetni valakivel, a lóvét zsebre vágni, és mindenki vehet még egy kastélyt fillérekért amit előtte ugyanebből a mocskos uniós pénzből jó drágán felújítanak.

Nincs itt kérem semmi látnivaló, minden törvényes, szabályos, és intézményesítetten hülyének van nézve az ország. Már az a fele, aki szerint ez tök jól van így, hiszen ez a pénz nem az övék, ez csak úgy lett az árokparton, mint a lakástakarék. Ja az már megszűnt, felszámolták két nap alatt. Ezt a rendszert is fel lehetne számolni két nap alatt, ha az ország kisebbik fele belátná, ez bizony az ő pénze, és neki kellene vele jobb életet teremteni.

Lehetne ezt tisztességes versenyben is elkölteni, jó szolgáltatásra, lélegeztetőgépre, az iskolákba modern oktatási berendezésekre. Vagy esetleg az oktatás szintjének növelésére, utakra, ahol nem törik el a tengely, meg nem lopják el az aszfaltot. Lehetne belőle gépeket venni, gyárakat építeni, nem stadionokat, meg oda vezető magánrepülőket. Sok mindent lehetne ezzel a lehetőséggel kezdeni, de inkább Orbán Viktor és családja meggazdagodása válik belőle kézzel foghatóvá. A józan eszét használó ezt látja, a többi meg tapsol Orbán Viktornak, mert bokáig vizeli magát a félelemtől a migránsok okán, akik az istennek nem akarnak ide jönni.

Szóval kérem tessék szépen tovább haladni, nincs itt semmi látni való. Három nap múlva lesz egy újabb botrány amelyen lehet felháborodni cselekvés nélkül. Addig meg lehet hallgatni a nagy kék szar plakátok keltette gyűlölet büdös leheletét.

BANDITA.