Tiborczot és az apósát börtönbe!!!

0

A miniszter urak elfelejtették, hogy ők az egész magyar nép miniszterei és ők mind a 9,7 millió magyar embert szolgálják és velük szemben felelősséggel tartoznak.
Azok a kormánytagok, amelyek az újságírók kérdéseikre nem válaszolnak, mert a médium tulajdonosa nem tetszik nekik, vagy alaptalanul a megsértettet játsszák, vagy azért nem, mert kellemetlen, sokszor KORRUPCIÓVAL kapcsolatos kérdéseket kapnak, semmibe veszik a magyar embereket és azokat a Magyarországon élő külföldi munkahely teremtőket, akik Magyarországon rengeteg adót fizetnek. Továbbá azokat a magyar embereket, akik már nem kíváncsiak a kormány ceruzájából származó MŰ hírekre.
Az europakraft és a külföldre kényszerült szakembereink elfogadhatatlannak tartják bármely médium bojkottját. Magyarország fejlődése érdekében megkérjük a tisztelt Urakat mindenféle média bojkottot szíveskedjenek azonnal befejezni és az eddig bojkottált médiumok kérdéseire szíveskedjenek adófizetőiknek/állampolgáraiknak tisztességesen válaszolni!
Az elmúlt 14 év tapasztalatunk azt mutatja, hogy a magyar szülők egy része nem fogja megismerni unokáját, mert gyermekeik a magyar viszonyok miatt külföldre kényszerülnek és ezért nem Soros György a felelős, nem a németek, nem Brüsszel, nem az ENSZ és az univerzumból se kapott az ország támadást, tehát inkább itthon Magyarországon kellene a felelősöket keresni. De ahhoz kezdjen el mindenki (az állami média befolyása nélkül) ÖNÁLLÓAN gondolkodni és fejtse meg, hogy jó e a magyar embereknek a korrupció, a jogbiztonság hiánya és Orbán Viktor magyar emberek elleni nyílt fenyegetése.
Magyarország miniszterelnöke március 15-i ünnepélyes beszédjében nyíltan megfenyegette a magyar embereket, ezzel felgyorsította a kivándorlási szándékot az emberekben, mert most már sokan úgy érzik, hogy börtön fenyegeti a másképp gondolkodókat a Fidesz – KDNP további kormányzása alatt.
Biztosra vehető, hogy az ellenzéki pártok egyike se akar Magyarországra migránsokat telepíteni, még akkor se, ha ezt a kormánymédia reggeltől estig fújja. De az ellenzéki pártok elhatározottan megakarják állítani a kivándorlást, hogy a magyar emberek gyermekei és unokái Magyarországon érvényesülhessenek.