Tisztelt Főfőispánom, Drága Orbán Viktor!🥰😘😍

Én bámulatosan bárdolatlan Bonvivánom, micsoda stílusos megjelenés!Termetes trianonista Türannoszom, Nagy-Magyarország domborzata megváltozik, ha az ön nyakára tekeredik az a sál! Ön egy különleges diplomáciai ízlés, ficam szerű tünetekkel.
Én olyan boldog vagyok! Eljön a béke, mert én megharcoltam az ezres nagyságtrendben kitöltött konzultációkkal. Tudom, hogy Szíjjártó ezért jár menetrendszerűen, de luxus géppel Oroszországba. Az atomexpo remek fedő ötlet! Tudom, hogy most sokat változtak a minimisztériumok, de valahogy elkerülte a figyelmem, mikor lett gazdasági miniszter Szíjjártó. Vagy ő is összevont, mint Pintér?
Jaj, ez a Pintér “néma” Sándor! Annyi dolga van, hogy nem ér rá nyilatkozni az oktatásról, ahogy ön sem, de ön legalább igazoltan elfoglalt, mert mi lehete fontosabb Dzsudzsák búcsúmeccsénél, meg a focivébénél! Mi ehhez képest az oktatás, az eü, meg a szociális szféra, ehhh, apró kellemetlenségek.
Én olyan jól érzem magam a munkahelyemen, mindennel meg vagyok elégedve a hőfoktól az ellátottságig. ((Az Aldiban ma láttam még krumplit, azt szeretném, ha kiutalnának pár szemet!)) Dehogy kell nekem a tankerületi vezetők 2,5 milliós jutalma! Ők megérdemlik! Mennyi rendetlenkedőt kell fenyegetniük, micsoda fáradság mímelni, hogy ezt a repedező, beomló rendszer működik! Ők az igazi pedagógus-életpályamodell!
De azért jó lenne már, ha Pintér „szatócs” Sándor rendet tenne! Lépten nyomon tüntetésekbe botlik az ember. A belső békémért csak közmédiát figyelem, olyan ügyesen tudnak ezekről hallgatni, még akkor is, ha 80ezres tömeg vonul az utcán. De már minden településről jönnek a lázadókról hírek. Pedig már elismerték mindenféle álamtitkárok, hogy kevés a pénzünk, nekem ennél több nem is kell! Ezek a hálátlan diákok nem képesek abbahagyni, meg az igényeskedő szüleik.
Kovács Andrea kolléganőmmel egyre nehezebben bírunk a diákokkal. Idegen nyelveken beszélnek, meg mutatnak adatokat az internetről, hogy nálunk minden rosszabb, sokkal magasabb az infláció, mint a haldokló nyugaton. Éreztük, hogy tennünk kell valamit, mikor Semjén úr segítő ötletet adott, és mi örökbe fogadtunk egy keresztet! Máris jobb! Igaz a hónap vége így már 15-én kezdődik, de a kognitív disszonancia teremtette békéért meg kell küzdeni! Vidnyánszky „Mephiszto” Attila majd megmutatja milyen egy gerinccsere, ha nem megy, akkor meg egyszerűen csak ki kell műteni. Gerinctelenül létezni sokkal jobban lehet, az ö élete ékes bizonyítéka ennek!
Imádom azokat a bombás plakátokat! A gyerekeknek is a katonásdiról mesélek, elmondom nekik, milyen hősiesen szaggat szét valakit a gránát, meg milyen heroikusan szép a megcsonkolt végtag és a hegekkel elborított test, meg a heteken át csatározó katonák szaga élve is, tömegsírból kiásva is. Készüljenek, ha hadviselő országgá leszünk! Apropó, határvadászokat végül sikerült eleget toborozni? Olyan nagy a csend. Gondolom személyesen valódi harcokra nem vetemedne, belehalnék!!! Jaj, drága hanyatló hangulatú herebáróm, higgye el, amit már rég csak tükörből láthat, ezután sem lesz hasznosabb egy pisilésnél attól, hogy háborúba megy! Küldje oda csak a kis őrtornyokat! Bár az sem segít az alapproblémáján, mert nem csak a nyugat hanyatlik, de legalább az izgató emlékek felötlenek, én, önkéz nélkül csalánt markoltató csodacsatárom! De én így is bújnék önhöz, a Nagy-Magyarország fedte focigömb pocijához!
Szerelmes rajongással,
Gulyás Gertrúd
okj-s pedagógus
P.S.: Mici néni nem adja föl. Vidékre is járogat tüntetni, azt mondja igazi gondolkodó, nagyszerű emberek a diákok. Nem hajlandó közjószágnak nézni őket. Gyűlölöm! Bárcsak utolérné a keresztény szellemiségű szociális törvény szigora járókeretestül! Számolom az engedetlenséggel töltött óráit!